Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συμμαχία Ζωής Μεγαρίτη Μαζί Με Τις Αδελφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συμμαχία Ζωής Μεγαρίτη Μαζί Με Τις Αδελφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή Μεγαρίτη και οι αδελφές Σταμίρη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στις Άγριες Μέλισσες. Η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη στο Διαφάνι, θα φέρει νέες ανατροπές στην υπόθεση.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συμμαχία Ζωής Μεγαρίτη μαζί με τις αδελφές Σταμίρη

Μπορεί ο Ακύλας να είπε στη σύζυγό του πως μετακομίζουν για λόγους ασφαλείας, η πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη. Ο στόχος του Ακύλα είναι οι αδελφές Σταμίρη και αυτό δε θα αργήσει να γίνει γνωστό στη Ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Ο «Παράδεισος» στα χέρια του Πάρη

Οι μέρες περνούν και τα κίνητρά του φαίνονται. Ο ίδιος αποκτά εμμονή με την Ελένη Σταμίρη, η οποία στέκεται απέναντί του. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά και διχάζει τους πρωταγωνιστές…

Η Ζωή απέχει από τα σχέδια του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, ακόμη κι αν αυτά αφορούν τις αδελφές Σταμίρη. Δε την ενδιαφέρουν οι στόχοι του, δεν παίρνει θέση, δεν συμμετέχει. Κλείνεται στον εαυτό της και υποφέρει.

Μυστικά από το σκοτεινό παρελθόν της νέας πρωταγωνίστριας θα έρθουν στο φως. Τα συναισθήματά της για τον Κωνσταντή θα κάνουν ακόμη πιο περίπλοκη την ιστορία αυτή. Η αλήθεια για τη σχέση του Κωνσταντή με την Δρόσω θα έρθει στο φως.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Δεν θα δούμε γάμο Στάθη-Ιουλίας φέτος

Όπως και να έχει, η Ζωή έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος άνθρωπος, χωρίς ακραίες πεποιθήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί πλάι στον Ακύλα. Ο μεγάλος καυγάς, όμως, θα είναι αναπόφευκτος.

Η Ζωή θα εξοργιστεί, όταν μάθει πως ο Ακύλας διψά για εκδίκηση, όταν αντιληφθεί πως όλα κινούνται γύρω από την εμμονή του για δικαίωση. Η στάση του αυτή θα φέρει στην επιφάνεια το σκληρό πρόσωπο της Ζωής…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *