Τριαντάφυλλος: «Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές να κάνουμε μια συναυλία για όλους αυτούς τους ανθρώπους»

Ελάτε λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα.
Τριαντάφυλλος: «Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές να κάνουμε μια συναυλία για όλους αυτούς τους ανθρώπους»

Δημόσιο κάλεσμα στους συναδέλφους του, έκανε μέσω Instagram ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε να μαζευτούν όλοι και να κάνουν μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν οικονομικά τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών.

«Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές στην Ελλάδα να δείξουμε ότι όταν λέμε ότι αγαπάμε τον κόσμο τον αγαπάμε αληθινά, όχι μόνο όταν του τα παίρνουμε και έρχεται να μας δει σε συναυλίες και σε club.
Ελάτε όλοι οι μεγάλοι να κάνουμε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπαθαν αυτό το κακό και να ξαναχτίσουμε τα σπίτια τους που τόσο άδικα χάθηκαν και να δώσουμε λίγη χαρά. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα καλό παράδεισο σε αυτούς που χάθηκαν κουράγιο στις οικογένειες !!!

Διαβάστε Επίσης  Τα τρία δεκάρια της Παναγίας μας

Ελάτε λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Εάν κάποιος το δει αυτό, παραγωγός, οτιδήποτε, ας ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η συναυλία αυτή και όλα τα κανάλια να βοηθήσουν. Όλοι-όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε Επίσης  Ηλεκτρονικά γυαλιά για άτομα με χαμηλή όραση ήρθαν και στην Ελλάδα

Όλοι-όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Αφήστε μια απάντηση