Γιατί το πιο “αγριο” σεξ “δένει” το ζευγάρι;

ένα ζευγάρι που κάνει βίαιο σεξ, κατά τη διάρκεια της πράξης τα επίπεδα στρες και η αδρεναλίνη αυξάνονταν σημαντικά, ενώ μετά την ολοκλήρωση το ζευγάρι βιώνει μια απίστευτη ευφορία,
Γιατί το πιο “αγριο” σεξ “δένει” το ζευγάρι;
Σας έχει τύχει ποτέ όταν κάνετε σεξ να θελήσετε να ξεφύγετε λίγο περισσότερο και να γίνεται πιο

άγριος; Εάν είστε γυναίκα έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη κατά τη διάρκεια του σεξ, ο σύντροφος σας να σας συμπεριφερθεί λίγο πιο βίαια;

Και όμως όσο και να σοκάρει κάποιους ή να τους ακούγεται παράξενο, έρευνα έδειξε ότι τα ζευγάρια που όταν κάνουν σεξ, το κάνουν άγρια, μέχρι και βίαια, δένονται περισσότερο μεταξύ τους, η σχέση τους αναζωογονείται και αισθάνονται συνεχώς ερωτευμένοι.
Επιστήμονες από το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης σε πολύμηνη έρευνα που έκαναν σχετικά με τις συμπεριφορές των ζευγαριών κατά τη διάρκεια του σεξ, διαπίστωσαν ότι το άγριο, το βίαιο σεξ (φυσικά με την συγκατάθεση και των 2 συμμετεχόντων) φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά.
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι παρά τις προκαταλήψεις και το “φαίνεσθαι” που θέλει να δείχνει ο κάθε άνθρωπος, στο κρεββάτι του γίνεται διαφορετικός. Αφήνει (οι περισσότεροι τουλάχιστον) τα ταμπού στην άκρη και ευχαριστιέται το ερωτικό παιχνίδι ακόμη και εάν αυτό κάποιες φορές γίνεται βίαιο.
Η έρευνα κατέδειξε ότι ένα ζευγάρι που κάνει βίαιο σεξ, κατά τη διάρκεια της πράξης τα επίπεδα στρες και η αδρεναλίνη αυξάνονταν σημαντικά, ενώ μετά την ολοκλήρωση το ζευγάρι βιώνει μια απίστευτη ευφορία, κατά τις στιγμές που τα επίπεδα της αδρεναλίνης επανέρχονται στα φυσιολογικά. Η γαλήνη αυτή “δένει” το ζευγάρι και όχι μόνο το δένει αλλά το κάνει κάθε φορά να νιώθει και πιο ερωτευμένο.
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν όμως και κάτι άλλο. Ότι ένα άγριο (έως και βίαιο) σεξ προσφέρει ισχυρότερους και πολύ πιο έντονους οργασμούς τόσο στον άνδρα, όσο και στη γυναίκα. Η τεστοστερόνη επιδρά έντονα και μάλιστα κάποιες γυναίκες δήλωσαν ότι δεν είχαν ξαναβιώσει τόσο έντονους οργασμούς. 
Διαβάστε Επίσης  Λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, μια από τις θεραπείες με μαγειρική σόδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *