Μυστικά για σαρκώδη χείλη

Μυστικά για σαρκώδη χείλη!
Αν η φύση μας δεν μας έχει προικίσει με ζουμερά σαρκώδη χείλη, δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να
τα…δημιουργήσουμε μόνες μας με το μακιγιάζ!

Πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν περίγραμμα χειλιών σήμερα, αλλά είναι ένας τρόπος για να μοιάζουν τα χείλη σου πιο μεγάλα. Ζωγράφισε το περίγραμμα ακριβώς έξω από τη φυσική τους γραμμή. Μην απομακρυνθείς πολύ από το φυσικό σου χείλος γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό. Καλύτερα να το δοκιμάσεις μερικές φορές στο σπίτι μέχρι να το συνηθίσεις και να αισθανθείς αρκετά έτοιμη να το φορέσεις έξω.

Αν θέλουμε σαρκώδη χείλη, δεν έχουμε παρά να βάλουμε ένα κρεμώδες κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση, χρησιμοποιώντας παράλληλα και μια κοντινή απόχρωση στο κραγιόν για το περίγραμμα.

Με αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. Επιπλέον, μπορούμε να τοποθετήσουμε και μια στρώση από ένα διάφανο λιπ γλος για να δείχνουν ακόμα πιο ζουμερά τα χείλη μας!

Ένα έξτρα μυστικό

 Τα καυτερά φαγητά είναι επίσης ένας αράγοντας που μπορεί να «φουσκώσει» για λίγο τα χείλη σου. Ένα γεύμα στο αγαπημένο σου μεξικάνικο εστιατόριο σίγουρα έχει αυτή την επίδραση στα χείλη σου και απλά δε το έχεις προσέξει. Εντάξει αν δεν είσαι φαν της καυτερής πιπεριάς, μην αγχώνεσαι, την ίδια δουλειά κάνει και η κανέλα…
Διαβάστε Επίσης  Μάυροι κύκλοι ή πρησμένα μάτια ; Το βότανο που κάνει θαύματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *