Γλυκοπατάτα VS Πατάτα: Ποια να επιλέξεις

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση γλυκοπατάτας μπορεί να αποτρέψει το λίπος και την αποθήκευσή του γύρω από τη μέση και την περιοχή της κοιλιάς.
Γλυκοπατάτα VS Πατάτα: Ποια να επιλέξεις

 

Ξεκινάμε με τα βασικά! Έχεις δοκιμάσει ποτέ γλυκοπατάτα; Έχει μια υπέροχη γεύση, ταιριάζει απίστευτα πολύ σε σούπες, μπορεί να δημιουργήσει τέλειο πουρέ και να συνοδεύσει εκπληκτικά το κοτόπουλό σου. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που στο εξωτερικό την προτιμούν πολύ περισσότερο από ότι τις κλασικές πατάτες που έχουμε συνηθίσει εμείς. Αν σου αρέσει λοιπόν κι εσένα η γλυκοπατάτα και δηλώνεις φανατικός οπαδός της, τότε σίγουρα είσαι κερδισμένη γιατί βοηθάει σημαντικά στο αδυνάτισμα και στη μείωση του λίπους.

Διαβάστε Επίσης  Εύκολο αδυνάτισμα με πρωτεΐνη

Συγκεκριμένα, η κατανάλωση γλυκοπατάτας μπορεί να αποτρέψει το λίπος και την αποθήκευσή του γύρω από τη μέση και την περιοχή της κοιλιάς. Πως; Οι γλυκοπατάτες είναι πλούσιες σε καροτενοειδή, πορτοκαλί και κίτρινες χρωστικές, οι οποίες επιβραδύνουν την απελευθέρωση της γλυκόζης και της ινσουλίνης. Επιπλέον, οι γλυκοπατάτες γεμίζουν με φυτικές ίνες το στομάχι μας, η οποίες επιβραδύνουν την πέψη και εμποδίζουν το σάκχαρο να ανεβαίνει και να πέφτει απότομα.

Διαβάστε Επίσης  Δίαιτα 2 ημερών: Μπορείς να χάσεις κιλά μέσα σε 48 ώρες;

Οπότε τι λες; Μήπως το αυριανό σου κρεατάκι να το συνοδεύσουν οι πορτοκαλί γλυκοπατάτες; Ξανασκέψου το…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *