Κάνε τη συρταριέρα σου καλοκαιρινό μπαράκι στο μπαλκόνι

Έχεις μια μικρή συρταριέρα την οποία δεν ξέρεις τι να την κάνεις;
Κάνε τη συρταριέρα σου καλοκαιρινό μπαράκι στο μπαλκόνι

Μαστορέματα!

Ήρθε η ώρα για μαστορέματα. Έχεις μια μικρή συρταριέρα την οποία δεν ξέρεις τι να την κάνεις; Ευτυχώς ξέρει το Brit+Co που μας έδωσε την τέλεια λύση για ένα αυτοσχέδιο μπαράκι, για να μαζέψεις την παρέα σου και να κάνετε πάρτυ. Τα πράγματα είναι απλά.

Βγάζεις τα δύο πρώτα συρτάρια και τοποθετείς εκεί τα ποτά σου. Για το καλλιτεχνικό του πράγματος, μπορείς να κολλήσεις στην κάθετη επιφάνεια ένα χερούλι για να αφήνεις την πετσέτα σου, να βάψεις κάποιες λεπτομέρειες με χρώμα για να δώσεις έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, και αν είσαι μάστορας, μπορείς να φτιάξεις και διαχωριστικά ποτηριών.

Διαβάστε Επίσης  Δείτε τι θα συμβεί αν ρίξετε γιαούρτι στη λεκάνη της τουαλέτας

Αν είναι και με ροδάκια, ακόνη καλύτερα! Αλλιώς θα την αφήσεις σταθερή, ή θα της κολλήσεις από κάτω ροδάκια που θα βρεις σε κατάστημα σιδηρικών.

συρταριέρα την οποία δεν ξέρεις τι να την κάνεις; Ευτυχώς ξέρει το Brit+Co που μας έδωσε την τέλεια λύση για ένα αυτοσχέδιο μπαράκι, για να μαζέψεις την παρέα σου και να κάνετε πάρτυ Περισσότερα: Κάνε τη συρταριέρα σου καλοκαιρινό μπαράκι στο μπαλκόνι (pics) | E-Daily.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *