Σημαντική μεταβολή του καιρού στην Αττική από τις επόμενες ώρες

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού και του απογεύματος, αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό του νομού και να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, αλλά και πρόσκαιρες καταιγίδες.
Σημαντική μεταβολή του καιρού στην Αττική από τις επόμενες ώρες

Σημαντική μεταβολή του καιρού στην Αττική αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προγνώσεις του Forecastweather.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν τα μετεωρολογικά μοντέλα, κατά τη διάρκεια του μεσημεριού και του απογεύματος, αναμένεται να αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στο εσωτερικό του νομού και να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, αλλά και πρόσκαιρες καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα απασχολήσουν ειδικότερα το βορειο-ανατολικό Λεκανοπέδιο, περιοχές γύρω από την Πεντέλη καθώς και το εσωτερικό της Πάρνηθας. Σε τοπικό επίπεδο, οι βροχές ενδέχεται να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πρωτεύουσα από 24 έως 31 oC.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Για την Τετάρτη, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες καθίστανται εξαιρετικά ασταθείς από νωρίς το μεσημέρι και έπειτα, συμπεριλαμβανομένων και των βραδινών ωρών. Έτσι, με τα υπάρχοντα προγνωστικά δεδομένα, φαίνεται πως θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στον Νομό Αττικής, οι οποίες θα έχουν πιο γενικευμένο χαρακτήρα σε σχέση με την Τρίτη και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με την Τρίτη τις ώρες που θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης
Σε συνεργασία με το Forecastweather.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *