Φωτιά Κόρινθος: Μάχη με τις φλόγες σε Ζεμενό και Θροφάρι

Σε εξέλιξη είναι το μέτωπο της φωτιάς στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι της Κορινθίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, Πελοπίδας Καλλίρης
Φωτιά Κόρινθος: Μάχη με τις φλόγες σε Ζεμενό και Θροφάρι

Σε εξέλιξη είναι το μέτωπο της φωτιάς στις περιοχές Ζεμενό και Θροφάρι της Κορινθίας, σύμφωνα με όσα ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, Πελοπίδας Καλλίρης.

Ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε ότι στο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να μην απειληθούν κατοικημένες περιοχές.

Όσον αφορά στα άλλα πύρινα μέτωπα και συγκεκριμένα στις περιοχές ‘Αγιος Χαράλαμπος, ‘Ανω Καλαμάκι, Ίσθμια και κοντά στους Αγίους Θεοδώρους ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι «η εικόνα είναι καλύτερη», ενώ η φωτιά στην περιοχή Κατακάλι, όπως συμπλήρωσε, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Διαβάστε Επίσης  35χρονος εμπρηστής: Ήθελα να βλέπω τους πυροσβέστες να τρέχουν να σβήσουν τις φωτιές

Επίσης, ανέφερε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων, ενώ όσον αφορά στις ζημιές, είπε ότι η αποτίμηση θα γίνει όταν δεν θα υπάρχουν πλέον πύρινα μέτωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *