Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη του κοινή εμφάνιση στο θέατρο!

  • Post category:lifestyle
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο Κηποθέατρο Παπάγου. Οι δυο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και απόλαυσαν την παράσταση Mamma Mia! Αν και μέχρι τώρα, οι δυο ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα που είναι πιο χαλαροί και απολαμβάνουν και δημόσια ο ένας την συντροφιά του άλλου! Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στα media για τα προσωπικά τους. Άλλωστε, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη επιδιώκει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, για χάρη της μικρής του πριγκίπισσας που είναι και η βασική προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού!
Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η πρώτη του κοινή εμφάνιση στο θέατρο!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Οι δυο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και απόλαυσαν την παράσταση Mamma Mia! Αν και μέχρι τώρα, οι δυο ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα που είναι πιο χαλαροί και απολαμβάνουν και δημόσια ο ένας την συντροφιά του άλλου!

Διαβάστε Επίσης  Η Ελένη Φουρέιρα «μάγεψε» και το Ισραήλ με την εμφάνισή της

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν διακριτική στάση απέναντι στα media για τα προσωπικά τους. Άλλωστε, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη επιδιώκει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, για χάρη της μικρής του πριγκίπισσας που είναι και η βασική προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού!

Αφήστε μια απάντηση