Τι δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε μια ανεξάρτητη γυναίκα

Τι δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε μια ανεξάρτητη γυναίκα
Οι ανεξάρτητες γυναίκες είναι λίγο παρεξηγημένες στις μέρες μας. Συχνά θεωρούνται ως φεμινίστριες,
ψυχρές και απότομες. Η αλήθεια είναι όμως πώς έχουν απλά ισχυρή θέληση, μυαλό, αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα είναι αυτοδύναμες. Ίσως και για αυτό όταν κάτι τους ενοχλεί, το λένε ευθέως και όχι και με τον πιο γλυκομίλητο τρόπο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι συμπονετικές ή τρυφερές. Είναι απλά λιγότερο διπλωματικές.

Την επόμενη λοιπόν φορά που θα έχετε να κάνετε με μια ανεξάρτητη γυναίκα, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε καμία από τις παρακάτω φράσεις.

«Θα πας μόνη σου;»

Μην έχετε βλέμμα απορίας κάθε φορά που συναντάτε μια γυναίκα μόνη της σε ένα εστιατόριο, καφετέρια ή ακόμη και σινεμά. Όχι, αυτό δεν σημαίνει πώς αισθάνεται μοναξιά ούτε πώς έχει κατάθλιψη. Είναι απλά πολύ άνετη και αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό της. Στην πραγματικότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη πνευματικής διαύγειας και αυτογνωσίας. Μην ξεχνάτε άλλωστε πώς είναι προτιμότερο να βγει κανείς μόνος του παρά με μια παρέα με την οποία δεν έχει τίποτα κοινό.

«Με συμπληρώνει»

Η φράση αυτή μπορεί να είναι ρομαντική αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα κρύβει ένα νόημα διαφορετικό από εκείνο που δηλώνει. Είναι δηλαδή «μισός» κάποιος αφού κάποιος άλλος τον συμπληρώνει; Όταν το λέει αυτό κάποιος είναι σαν να εννοεί πώς δεν μπορεί μόνος/μόνη του να σταθεί στα πόδια του/της. Οι ανεξάρτητες όμως γυναίκες πρώτα αγαπούν τον εαυτό τους και μετά τους υπόλοιπους!

«Άσε με να το κάνω εγώ για σένα»

Αν θα χρειαστεί τη βοήθεια σας μια ανεξάρτητη γυναίκα να είστε σίγουροι πώς δεν θα διστάσει να την ζητήσει. Αλλά θα το θεωρήσει προσβολή να αμφισβητήσει κανείς τις ικανότητες αλλά και τις δυνατότητές της. Σε κάθε περίπτωση, προσφέρετε ελεύθερα τη βοήθειά σας αλλά μην επιμείνετε.

«Τον χρειάζομαι»

Οι ανεξάρτητες γυναίκες θέλουν αλλά δεν χρειάζονται κανέναν άντρα. Τους αρέσουν οι σχέσεις που θα τις πάνε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αρέσκονται στις «χλιαρές» σχέσεις απλά και μόνο για να έχουν έναν άντρα στο πλευρό τους
Διαβάστε Επίσης  Ο ψυχολογικός παράγοντας που οδηγεί στην παχυσαρκία

Αφήστε μια απάντηση