Μητέρα παίρνει αγκαλιά το μωρό της για πρώτη φορά 7 μέρες μετά τη γέννα αφού λίγο έλειψε να πεθάνει

Μητέρα παίρνει αγκαλιά το μωρό της για πρώτη φορά

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια μητέρα αντίκρισε το μωρό της για πρώτη φορά, επτά μέρες μετά το σηπτικό σοκ που έπαθε κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η 28χρονη Emilie Gentry, παραλίγο να πεθάνει μετά τη βακτηριακή λοίμωξη με chorioamnionitis, η οποία επηρεάζει τη μήτρα και το αμνιακό υγρό που περιβάλλει το μωρό.

Ο γιατρός αναγκάστηκε να την υποβάλει σε καισαρική τομή στις 39 εβδομάδες, όταν η αρτηριακή πίεσή της έπεσε σε επικίνδυνο επίπεδο και δεν μπορούσε να ακούσει την καρδιά του μωρού.

Είχε ανεβάσει επίσης υψηλό πυρετό, κάτι που έδειχνε ότι υπήρχε λοίμωξη.

Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης όταν οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η μήτρα της είχε αρχίσει να γεμίζει με πύον και οι πνεύμονες, τα νεφρά και το ήπαρ ήταν στα πρώιμα στάδια της παύσης λειτουργίας τους.

Ο χειρούργος της Gentry στο νοσοκομείο του Providence στην Ουάσινγκτον έφερε στον κόσμο τον γιο της, Edward Jack, στις 24 Αυγούστου του 2016, αλλά η νέα μαμά είπε ότι τρομοκρατήθηκε όταν δεν τον άκουσε να κλαίει.

Διαβάστε Επίσης  Φτιάξτε με 2 κινήσεις το πιο εύκολο και υγιεινό σαμπουάν και αφρόλουτρο

Gentry

 

Μια ομάδα ιατρών ανέλαβε για 6 λεπτά το μωρό μέχρι που η καρδιά του άρχισε να χτυπάει και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Seattle Children’s Hospital.

Η Gentry, δεν γνώρισε τον γιο της πριν μεταβεί στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση όπου οι γιατροί πάλεψαν για να περιορίσουν τη λοίμωξή της.

Η Gentry είδε το μωρό για πρώτη φορά 24 ώρες μετά τη γέννησή του

Η Gentry είδε το μωρό για πρώτη φορά 24 ώρες μετά τη γέννησή του στο Facetime χάρη στον αρραβωνιαστικό της, τον Billy, ο οποίος έκανε πολλά χιλιόμετρα καθημερινά για να πηγαινοέρχεται και στα δύο νοσοκομεία.

Επτά ημέρες μετά την τραυματική γέννα, το μωρό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η μητέρα κράτησε τον γιο της στην αγκαλιά της για πρώτη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Ετσι θα εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας – Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό

“Η πρώτη φορά που είδα το μωρό μου ήταν στο Facetime,” είπε η Gentry. “Ήταν πολύ συγκινητικό, θυμάμαι το χαριτωμένο μικρό του πρόσωπο κι ότι ήθελα να του μιλήσω”.

“Μόλις άκουσε τη φωνή μου, μπορώ να πω ότι την αναγνώρισε”, είπε, ” και μου έδωσε ένα χαριτωμένο μικρό χαμόγελο.”

“Το μωρό έχει περάσει τους τελευταίους εννέα μήνες μέσα μου και ξαφνικά έφυγε μακριά μου”, είπε. “Δεν μπορούσα να αντέξω στην ιδέα ότι υπέφερε σε άλλο νοσοκομείο.”

“Δεν τον γνώρισα μέχρι που ήταν επτά ημερών,” είπε. “Στις 31 Αυγούστου, ο Billy ήρθε στο νοσοκομειακό μου δωμάτιο. Αυτή ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου.”

“Όταν μπήκε στην αγκαλιά μου, αμέσως με γλίστρησε μέσα της. Ήταν σαν να έλεγε «Αυτή είναι η μαμά μου»,” είπε η Gentry.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *