Πόρτο Χέλι, για κοσμική απόδραση

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ
σως δεν το είχατε υπ’ όψιν σας, αλλά το Πόρτο Χέλι διαχέει μια πολυτελής ατμόσφαιρα, με βίλες, ιστιοπλοϊκά και νυχτερινή ζωή, αν θέλετε να ξεδώσετε. Παρ’ όλο που είναι ένα μικρό λιμανάκι, έχει να προσφέρει τα πάντα,
Πόρτο Χέλι, για κοσμική απόδραση

 

Πόρτο Χέλι, για κοσμική απόδραση

Ίσως δεν το είχατε υπ’ όψιν σας, αλλά το Πόρτο Χέλι διαχέει μια πολυτελής ατμόσφαιρα, με βίλες, ιστιοπλοϊκά και νυχτερινή ζωή, αν θέλετε να ξεδώσετε. Παρ’ όλο που είναι ένα μικρό λιμανάκι, έχει να προσφέρει τα πάντα, από ηρεμία και χαλάρωση, μέχρι ξέφρενες βραδιές, κι αν θέλετε να δείτε και κάτι παραπάνω, σας δίνει τη δυνατότητα να «πεταχτείτε» μέχρι τις Σπέτσες και να πάρετε λίγο ακόμη κοσμοπολίτικο αέρα.

Διαβάστε Επίσης  «Η Αστυνομία φαίνεται να διερευνά ακόμα το ανύπαρκτο ενδεχόμενο της απόπειρας κλοπής από τον Ζ. Κωστόπουλο αντί για τη δολοφονία του»

Στον παραλιακό του δρόμο θα βρείτε ό,τι θελήσετε, από ταβέρνες μέχρι café και μαγαζιά, ενώ για φρέσκο ψάρι θα πάτε μέχρι την Ερμιόνη που φημίζεται. Αν θέλετε να «κρυφοκοιτάξετε» βίλες επωνύμων, θα πάτε στον Άγιο Αιμιλιανό, νότια από το Πόρτο Χέλι, απ’ όπου θα έχετε θέα και τις Σπέτσες. Εκεί σας περιμένουν παραλίες με άμμο και διάφανα νερά για χαλάρωση, αλλά μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας και στη Βερβερόντα με το beach bar και στη Χινίτσα με τα πεύκα.

Διαβάστε Επίσης  Η μεγάλη φυγή λόγω καύσωνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση