Άψογο πρόσωπο σε 10 δευτερόλεπτα!

Άψογο πρόσωπο σε 10 δευτερόλεπτα!

Όταν έχεις τον απαραίτητο χρόνο για να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, μπορείς να κάνεις θαύματα. Τι γίνεται όμως, όταν θέλεις να κάνεις τη διαφορά αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου; Εκείνες τις φορές, λοιπόν, καλό είναι να γνωρίζεις μερικά χρήσιμα και εύκολα τρικς που θα σου χαρίσουν ένα εντυπωσιακό beauty look.


1. Σχεδίασε σωστά τα φρύδια σου



Με ένα λεπτό πινελάκι και μία σκιά στην απόχρωση των φρυδιών σου -ή έναν τόνο πιο ανοιχτή- ή με ένα ειδικό μολύβι «γέμισε» τα κενά και δημιούργησε ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα δείχνει περιποιημένο. Μην πατήσεις πολύ το μολύβι, γιατί τα φρύδια σου μπορεί να δείχνουν «ανεξήγητα» έντονα.

2. Κάνε τα χείλη σου να δείχνουν πιο έντονα

Τα μολύβια για τα χείλη κάνουν θαύματα και λειτουργούν όπως το primer που χρησιμοποιείς πριν το foundation σου. Δημιουργούν την τέλεια βάση για να απλώσεις το κραγιόν σου και τα χείλη σου να δείχνουν υπέροχα και λαμπερά. Διάλεξε μία απόχρωση που ταιριάζει σε εκείνη των χειλιών σου ή προτίμησε έναν τόνο πιο σκούρο. Προσπάθησε να απλώσεις το μολύβι σου σωστά για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

3. Τόνισε σωστά τα ζυγωματικά σου
Διάλεξε ένα ρουζ ροδακινί ή ένα απαλό ροζ για να απλώσεις στα ζυγωματικά σου. Εφάρμοσε το προϊόν με το κατάλληλο πινέλο μετακινώντας το διαγώνια στα μάγουλά σου.

4. Βάλε την τελική πινελιά με τη μάσκαρά σου

Πώς θα αποκτήσεις εντυπωσιακές, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα; Το μυστικό είναι να εφαρμόσεις το προϊόν σου σταδιακά. Κράτησε τη μάσκαρά σου σχεδόν διαγώνια και πέρασε μισές-μισές βλεφαρίδες. Για να δημιουργήσεις ένα «επαγγελματικό» αποτέλεσμα επιβάλλεται και μία δεύτερη στρώση.

Πηγή:joytv.gr

Διαβάστε Επίσης  Τρίχες στο πρόσωπο: Πότε εμφανίζονται στις γυναίκες;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *