Είσαι το τρίτο πρόσωπο; Και τώρα τι;

Είσαι το τρίτο πρόσωπο; Και τώρα τι;
Τα ερωτικά τρίγωνα είναι από τις ιστορίες που συναντάμε στην Ελληνική Μυθολογία, στο Αρχαίο
Θέατρο, έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες σύγχρονους συγγραφείς και έχουν αφήσει πίσω τους αθάνατα ελληνικά και ξένα άσματα. Επομένως, αυτή τη δύναμη που οδηγεί στη δημιουργία τέτοιων καταστάσεων, κάθε άλλο παρά αφύσικη μπορούμε να την πούμε.

Οι γυναίκες που αποτελούν μέρος ενός ερωτικού τριγώνου ως τρίτα πρόσωπα, συνήθως χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Είναι οι γυναίκες που ελκύονται από δεσμευμένους για δικούς τους λόγους και είναι και οι άλλες που απλώς τους έτυχε… αυτό που οι περισσότερες απευχόμαστε να μας συμβεί.

Αν είσαι το τρίτο προσωπο και ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, ψάξε μέσα σου για τον λόγο που το κάνεις αυτό και σκέψου καλά τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που μπορούν να έχουν αυτές οι επιλογές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία… ευχόμαστε καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα. Ωστόσο, όποια κι αν είναι η κατηγορία σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που οφείλεις να έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

1. Πριν ενδώσεις στο ανελέητο φλερτ ενός μη διαθέσιμου άνδρα, σκέψου τη γυναίκα του. Θα ήθελες να ήσουν στη θέση της; Είναι γνωστή η ανδρική αλληλεγγύη, καιρός να κάνουμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο και όχι να προσπαθούμε να βγάλουμε το μάτι η μια της άλλης!

2. Έστω ότι αυτός ο άνδρας χωρίζει με την γυναίκα του / κοπέλα του (ποια η διαφορά;), για να είναι μαζί σου. Είσαι σίγουρη ότι δεν θα το κάνει αργότερα σ’ εσένα για κάποια άλλη;

3. Μην πιστέψεις ότι η σχέση του περνάει κρίση. Δεν το αποκλείουμε, αλλά αν είναι έτσι καλύτερα να παλέψουν την κρίση οι δυο τους. Εσύ το μόνο που θα κάνεις, είναι είτε να μεγαλώσεις το χάσμα ανάμεσά τους, είτε να… ανανεώσεις τη σχέση τους! Μη σε παραξενεύει καθόλου. Αν θεωρείς ότι σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος, πάμε πάσο.

Προσπάθησε να μην «βολέψεις» το άτομο που ποθείς σε έναν «παράνομο» δεσμό, που στο τέλος δεν θα καταλήγει πουθενά. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις και ζητάς και δώσε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει το χρόνο για να επιλέξει!

Γιατί όπως λέει και το τραγούδι «δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία»!
Διαβάστε Επίσης  Άλλους ερωτευόμαστε, άλλους παντρευόμαστε… κι άλλους ονειρευόμαστε

Αφήστε μια απάντηση