Έτοιμος να σκοτώσει για 300 ευρώ

Έτοιμος να σκοτώσει για 300 ευρώ

 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν δύο ταμίες γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μοσχάτο, όταν έκπληκτες είδαν έναν μεσήλικο κύριο με γυαλιά ηλίου και καλοκαιρινή εμφάνιση να βγάζει ξαφνικά ένα πιστόλι και να το κολλάει στον λαιμό μίας εξ αυτών, απαιτώντας τα χρήματα του ταμείου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, 15 Ιουλίου, λίγο μετά τις 11.00 και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για την αγριότητά του, όσο και για το γεγονός ότι ο δράστης ενεργεί δίχως κανένα μέτρο ασφαλείας. Είναι ακάλυπτος, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φόρα-παρτίδα, ενώ ο τρόπος με τον οποίο κινείται δείχνει ότι είναι αποφασισμένος για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Κλειστή η Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ

Στην αρχή κινείται εντός του καταστήματος όπως ο κάθε φυσιολογικός πελάτης. Περιδιαβαίνει τους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ και κοιτάει τα ράφια. Κάποια στιγμή φθάνει στο ταμείο και αφήνει δύο, τρία προϊόντα. Η υπάλληλος αρχίζει την τιμολόγηση και όταν ανοίγει το ταμείο, ο άνδρας τραβά το πιστόλι που κρύβει πίσω του, το κολλάει στον λαιμό της και την πληροφορεί σε έντονο ύφος ότι πρόκειται για ληστεία.

Εκείνη, όπως θα δείτε και στο video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, τα χάνει και σκύβει κάτω από το γραφείο. Το ίδιο χαμένα τα έχει και η υπάλληλος του διπλανού ταμείου, η οποία, σε κατάσταση σοκ, παρακολουθεί τη σκηνή χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, ο εφιάλτης λαμβάνει τέλος. Ο δράστης αρπάζει όσα χαρτονομίσματα μπορεί από το ταμείο -πληροφορίες κάνουν λόγο για κάτι περισσότερο από 300 ευρώ- και γίνεται καπνός.

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικός τουρισμός: Ως την Παρασκευή η παραλαβή των δελτίων

Η καταδίωξη

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με το πέρας της ληστείας ακολούθησε καταδίωξη, καθώς ένας πολίτης που έτυχε να περνάει από το σημείο είδε τον άνδρα με το όπλο στο χέρι και τον πήρε στο κατόπι.

Η προσπάθειά του ωστόσο δεν ευοδώθηκε. Ο δράστης άρχισε να τρέχει στα στενά και να κρύβεται σε πιλοτές, μέχρι τελικά να καταφέρει να εξαφανιστεί…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *