Οι διάσημοι που επιλέγουν τα παράλια της Λάρισας για τις διακοπές τους.

Μια φορά στον Αγιόκαμπο για πάντα στον Αγιόκαμπο” μου είχε εκμυστηρευτεί κάποιο από τα λαμπερά ονόματα που θα δείτε παρακάτω και τα οποία έχουν αγαπήσει τον τόπο μας και ας μην έχου
Οι διάσημοι που επιλέγουν τα παράλια της Λάρισας για τις διακοπές τους.

 

 

Δεν είναι όλοι οι γνωστοί, διάσημοι, celebrities,  όπως θέλετε τους χαρακτηρίζετε, της Μυκόνου και των τρέντι προορισμών για διακοπές το καλοκαίρι.

 

Υπάρχουν και οι άλλοι, οι πιο ψαγμένοι, οι πιο λόου προ φάιλ αν θέλετε, που είτε λόγω μακρινής ή κοντινής καταγωγής, είτε λόγω στενών φίλων, έτυχε να βρεθούν στης Λάρισας τα μέρη, στις υπέροχες παραλίες και ορεινές τοποθεσίες του νομού μας, τα οποία λάτρεψαν και τα τιμούν κάθε χρόνο απολαμβάνοντας τα μπάνια τους ή τον καθαρό αέρα των ορεινών χωριών.

“Μια φορά στον Αγιόκαμπο για πάντα στον Αγιόκαμπο” μου είχε εκμυστηρευτεί κάποιο από τα λαμπερά ονόματα που θα δείτε παρακάτω και τα οποία έχουν αγαπήσει τον τόπο μας και ας μην έχουν – πολλοί από αυτούς – καμία σχέση με την Λάρισα από άποψη καταγωγής.

Άλλοι πασίγνωστοι μέσα από τις καλλιτεχνικές τους δουλειές στο πανελλήνιο, άλλοι λιγότερο γνωστοί, όλοι τους όμως αγαπούν τη Λάρισα και τις ομορφιές του νομού και κάθε χρόνο θα περάσουν στο δικό τους ησυχαστήριο κάποιο διάστημα των διακοπών τους, μακριά από περίεργους, φωτογραφικές μηχανές και φλας.

Άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών γνωρίζονται πια με τους ντόπιους, έχουν κάνει φιλίες και περνούν απαρατήρητοι απολαμβάνοντας στιγμές ξενοιασιάς.

Το γνωρίζατε ότι κάθε χρόνο τις διακοπές του επιλέγει να κάνει στον Αγιόκαμπο, με προτίμηση για το μπάνιο του τον Ρακοπόταμο και την ακτή Παπακώστα, το ζεύγος των αγαπητών ηθοποιών Γιάννη Μποστατζόγλου και Δήμητρας Παπαδήμα;

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός εξάλλου έχει καταγωγή από της Αγιάς τα μέρη και γνωρίζει καλά τα κατατόπια. Και η πανέμορφη σύζυγός του όμως έχει «ερωτευτεί» τις παραλίες του νομού μας και θα την δείτε συχνά να κολυμπάει με τις ώρες στις όμορφες παραλίες, αλλά και να απολαμβάνει μεγάλους περιπάτους στην ακτή. Όσο για τον Γιάννη Μποστατζόγλου, του αρέσει επίσης να απολαμβάνει συχνά την συντροφιά ενός καλού βιβλίου στην παραλία και φυσικά βόλτες με την αγαπημένη του.

Διαβάστε Επίσης  Η Δανάη Παππά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της!

Ο πασίγνωστος αγαπημένος συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης έχει …έρωτα με την Καρίτσα και τον Δοχό.

Δεν παραλείπει να κάνει την επίσκεψή του σχεδόν κάθε χρόνο παρέα με άλλους μεγάλους καλλιτέχνες παίζοντας φυσικά μουσική (έχει γράψει αγαπημένα τραγούδια εκεί καθώς τον εμπνέει η τοποθεσία) και τον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπιρίμπα και θαυμάζει το Αιγαίο. Ο ίδιος έχει εκθειάσει σε κείμενό του το μέρος γράφοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Από τα μπαλκόνια του βλέπεις όλο το βόρειο Αιγαίο κι αριστερά τη δύση στον Όλυμπο. Έχεις για την πάρτη σου 60 χλμ. παραλία να αράξεις – από ξεμοναχιασμένα λιμανάκια ξεβράξ έως σικ κι από Δέλτα Πηνειού… οικισμός Αλεξανδρινή (περνάς τον θεϊκό βιότοπο του Στομίου και βρίσκεις την Αλεξανδρινή) ή πας αριστερά ακόμα πιο κοντά στην εκβολή.

Απάνω στον Δοχό έχει πισινούλα για βουτιά πρωινή. Βόλτα στο κτήμα, βόλτα στο βουνό, σ’ αφήνω να ψαχτείς… Έχουμε παίξει σχεδόν όλοι. Ο Παπακωνσταντίνου (ο Θανάσης) είναι συγχωριανός, δεν παίρνει φράγκα, εγώ τους γουστάρω, δεν… Ο Χαρούλης είναι εδώ αραχτός όταν δεν παίζει χειμώνα καλοκαίρι. Ο Μάλαμας περνάει οπωσδήποτε, ο Διονύσης (σ.σ.: Τσακνής) ήρθε, ο Θάνος (σ.σ.: Μικρούτσικος) ήρθε κι οι πιο πολλοί πάμε και παίζουμε από κ@@α. Πάω κάθε χρόνο έναν μήνα κι αλλάζω αέρα. Εδώ έγραψα τα «Φεγγάρια σκοτεινά», ένα ερωτικό της Νόνικας».

Ο αγαπημένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου τον οποίο αναφέρει στο κείμενό του και ο Κραουνάκης, ο οποίος φυσικά κατάγεται από τα μέρη μας, έχει και σπίτι στο ιστορικό Μεταξοχώρι Αγιάς.

 

Εκεί διατηρεί εξοχικό επίσης η Λαρισαία ηθοποιός (και βουλευτής) Άννα Βαγενά που έχει περάσει πάμπολλα καλοκαίρια με τον αείμνηστο πια σύζυγό της και λατρεμένο καλλιτέχνη, Λουκιανό Κηλαϊδόνη. Ένα χωριό που έχουν επιλέξει και πολλοί συγγραφείς καθώς εμπνέονται και το θεωρούν ησυχαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Γάμος στο Λυκαβηττό με πολλούς καλεσμένους

Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης διατηρεί σπίτι στο Σκλήθρο, ένα γραφικό πανέμορφο χωριό της Αγιάς.

Άλλωστε μην λησμονούμε ότι ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια γύρισε την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Η αγάπη ήρθε από μακριά» στην Αγιά Λάρισας, τα γνωρίζει καλά τα μέρη αυτά ο Μανούσος.

Τα τελευταία χρόνια έχει αγαπήσει πολύ τον Αγιόκαμπο στον οποίο κάνει κάθε χρόνο διακοπές, με την σύζυγό και το παιδί τους πια, ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.

Κολλητός του οικογενειακός φίλος, γνωστός αρχιτέκτονας της περιοχής τον φιλοξενεί με την οικογένειά του και πλέον ο Θανάσης αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός έχει καταγωγή από τα μέρη μας, ο Χάρης Ασημακόπουλος, φέρνει την παρέα του κάθε χρόνο και ανακαλύπτουν τις υπέροχες παραλίες του Ρακοπόταμου, τις οποίες προτιμά περισσότερο, με αδυναμία στην ακτή Παπακώστα.

Εκεί θα δείτε κάθε χρόνο και τον γνωστό δημοσιογράφο και για πολλά χρόνια συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη στις εκπομπές της , Γρηγόρη Γκουντάρα, άλλωστε είναι και  ξάδερφος του δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα.

Ο Γρηγόρης (στη φωτο με τη Λαρισαία ηθοποιό, Ζωή Μωραϊτη) τιμούσε τον Αγιόκαμπο και την Βελίκα πολλά χρόνια, αλλά πλέον έρχεται με την οικογένειά του, τους δυο γιους του και φυσικά την πανέμορφη και γνωστή Νάταλι Κάκκαβα που για πολλά χρόνια έκανε την παρουσίαση δελτίων καιρού στο ΜΕGA.

Φυσικά οι Λαρισαίοι και πασίγνωστοι στο Πανελλήνιο, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης και ο μπασκετμπολίστας Βασίλης Σπανούλης, με την σύζυγο του, πασίγνωστο στο παρελθόν μοντέλο, Ολυμπία Χοψονίδου και τα πέντε παιδιά τους περνούν ατελείωτες ώρες στα μπιτς μπαρ του Αγιοκάμπου με την παρέα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *