Ενα ταξίδι στα παράλια του Θεσσαλικού Νομού Λάρισας.(video)

. Η Θεσσαλία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλαδας και να είναι γνωστή ως ένας μεγάλος κάμπος αλλά έχει βουνά, ποτάμια ,λαγκάδια και θαλασσες με μιά σπάνια και μοναδική- μαγευτική ομορφιά.
Ενα ταξίδι στα παράλια του Θεσσαλικού Νομού Λάρισας.

 

Αν θέλεις να -χαθείς- στο Ελληνικό γαλαζιο θάλασσας και ουρανού απο τους πρόποδες του Κίσαβου άνοιξε το video σε πλήρη οθόνη

. Η Θεσσαλία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλαδας και να είναι γνωστή ως ένας μεγάλος κάμπος αλλά έχει βουνά, ποτάμια ,λαγκάδια και θαλασσες με μιά σπάνια και μοναδική- μαγευτική ομορφιά. Σ αυτό το video θα βρείτε το κίνητρο να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε ακόμα και τον ποιο μικρό ορμίσκο στα Παράλια της Λάρισας.

Διαβάστε Επίσης  Χανιά: Ο απατεώνας με την…. «μυζήθρα» που έχει ξεγελάσει δεκάδες πολίτες

Τα παράλια της Λάρισας διαθέτουν είκοση παραλίες σε μιά ακτογραμμή περίπου 70 χιλιομέτρων!!!!!! Ο Αγιόκαμπος, Σωτηρίτσα και Βελίκα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας(12-14 χιλιόμετρα) Ξεκινώντας από τον νότο προς τον βορά οι παραλίες σε σειρά είναι: Μύλου Γλυμμένη, Ρακοποτάμου, Ακτής Παπακώστα, Πολυδενδρίου, Αγιοκάμπου, Κάτω Σωτηρίτσας, Βελίκας, Βραχάκια (Βελίκας), Παλιουριάς, Κουτσουπιάς, Κόκκινου Νερού, Τσιλιγιώργου, Πλατιάς Άμμου, Καλύβι, Πηγάδι, Ψαρόλακα, Παναγίας, Στομίου, Αλεξανδρινής-Στρίντζου, Κουλούρας, Μεσαγγάλων και τέλος Καστρί Λουτρού. Σύντομοι ασφάλτινοι δρόμοι θα σας φέρουν στα ορεινά χωριά Ανω Σωτηρίτσα, Μελίβοια, Μεγαλόβρυσο και Μεταξοχώρι τα οποία κυριολεκτικά… πλέουν σε μια θάλασσα από πράσινο.

Διαβάστε Επίσης  Τα πρώτα χιόνια στα ορεινά της Αρκαδίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *