Ενα ταξίδι στα παράλια του Θεσσαλικού Νομού Λάρισας.(video)

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ
. Η Θεσσαλία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλαδας και να είναι γνωστή ως ένας μεγάλος κάμπος αλλά έχει βουνά, ποτάμια ,λαγκάδια και θαλασσες με μιά σπάνια και μοναδική- μαγευτική ομορφιά.
Ενα ταξίδι στα παράλια του Θεσσαλικού Νομού Λάρισας.

 

Αν θέλεις να -χαθείς- στο Ελληνικό γαλαζιο θάλασσας και ουρανού απο τους πρόποδες του Κίσαβου άνοιξε το video σε πλήρη οθόνη

. Η Θεσσαλία βρίσκεται στο κέντρο της Ελλαδας και να είναι γνωστή ως ένας μεγάλος κάμπος αλλά έχει βουνά, ποτάμια ,λαγκάδια και θαλασσες με μιά σπάνια και μοναδική- μαγευτική ομορφιά. Σ αυτό το video θα βρείτε το κίνητρο να γνωρίσετε και να εξερευνήσετε ακόμα και τον ποιο μικρό ορμίσκο στα Παράλια της Λάρισας.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: «Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες…» – Τι έκανε και τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τη σύλληψη

Τα παράλια της Λάρισας διαθέτουν είκοση παραλίες σε μιά ακτογραμμή περίπου 70 χιλιομέτρων!!!!!! Ο Αγιόκαμπος, Σωτηρίτσα και Βελίκα, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας(12-14 χιλιόμετρα) Ξεκινώντας από τον νότο προς τον βορά οι παραλίες σε σειρά είναι: Μύλου Γλυμμένη, Ρακοποτάμου, Ακτής Παπακώστα, Πολυδενδρίου, Αγιοκάμπου, Κάτω Σωτηρίτσας, Βελίκας, Βραχάκια (Βελίκας), Παλιουριάς, Κουτσουπιάς, Κόκκινου Νερού, Τσιλιγιώργου, Πλατιάς Άμμου, Καλύβι, Πηγάδι, Ψαρόλακα, Παναγίας, Στομίου, Αλεξανδρινής-Στρίντζου, Κουλούρας, Μεσαγγάλων και τέλος Καστρί Λουτρού. Σύντομοι ασφάλτινοι δρόμοι θα σας φέρουν στα ορεινά χωριά Ανω Σωτηρίτσα, Μελίβοια, Μεγαλόβρυσο και Μεταξοχώρι τα οποία κυριολεκτικά… πλέουν σε μια θάλασσα από πράσινο.

Διαβάστε Επίσης  Οι άγνωστοι πρώτοι πεσόντες στο έπος του 1940

 

Αφήστε μια απάντηση