Μαγιονέζα για εκθαμβωτικά μαλλιά

Μαγιονέζα για εκθαμβωτικά μαλλιά
Μαγιονέζα για εκθαμβωτικά μαλλιά
Yπάρχουν ορισμένα υλικά που έχετε στην κουζίνα σας που μπορούν άνετα να λειτουργήσουν και σαν

καλλυντικά περιποίησης για την ομορφιά σας . Παρακάτω θα δείτε με ποιους τρόπους μπορεί η μαγιονέζα να λειτουργήσει σαν καλλυντικό για την περιποίηση των μαλλιών σας!

Αν υποφέρετε από ξηροδερμία και ψάχνετε να βρείτε πως θα σταματήσετε να γεμίζετε άσπρες νιφάδες και φαγούρα τότε η σπιτική μαγιονέζα είναι η λύση.



Για την ξηροδερμία:
Απλώστε 2 κουταλιές μαγιονέζας σε κάθε σημείο του κεφαλιού σας και κάντε μασάζ με τα δάχτυλα σας για καλύτερα αποτελέσματα. Ξεπλύνετε καλά και λουστείτε με το σαμπουάν σας στη συνέχεια.

Σημαντικό: H μαγιονέζα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βγάλτε την από το ψυγείο μισή ώρα περίπου πριν την απλώσετε στα μαλλιά σας και στη συνέχεια φτιάξτε τη μάσκα σας

Η τέλεια μαλακτική κρέμα για τα μαλλιά:
Η πρωτεΐνη που υπάρχει στη μαγιονέζα βοηθάει την τρίχα σας να είναι πιο δυνατή και να μην σπάει. Μπορεί να έχετε ακούσει πως η μαγιονέζα είναι ιδανική και σαν μαλακτική για τα μαλλιά σας. Αν προσθέσετε στη μαγιονέζα και λίγο γάλα αλλά και μέλι θα δείτε  πόσο απαλά θα είναι όταν ξεβγάλετε το μείγμα.

Πώς θα φτιάξετε τη μάσκα:
Προσθέστε σε ένα μπολ μισό φλιτζάνι μαγιονέζα, 1 κουταλιά μέλι και 1 κουταλιά γάλα. Αφού το ανακατέψετε απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και άφησέ το για μια ωρίτσα. Αφού το ξεπλύνετε θα δείτε τη διαφορά αμέσως!http://www.govastileto.gr/

Διαβάστε Επίσης  3 θρεπτικά φυσικά έλαια ιδανικά για την ενδυνάμωση των μαλλιών σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *