6 στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες

PostFashion07

Τα παρακάτω λάθη δεν έχουν να κάνουν με το στιλ σας, αλλά με μικρές στιλιστικές ατυχίες που μας συνέβησαν μία φορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε να ξανασυμβούν.

Τα λάθη που πρέπει να κάνετε μόνο μία φορά στη ζωή σας είναι:
1 Να αγοράσετε παπούτσια διαφορετικό νούμερο από αυτό που φοράτε.
Όσο stylish και αν είναι το παπούτσι, αν δεν είναι στο νούμερό σας, θα φανεί από τον τρόπο που περπατάτε και μετά από τυχόν σημάδια στα πόδια σας.
2 Να επιλέξετε το πιο «safe» outfit.
Πολλές φορές είναι καλό να σκεφτόμαστε πρακτικά. Ωστόσο αν έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα stylish ρούχο που λατρέψατε και ένα πιο αδιάφορο που όμως ταιριάζει με όλα, τότε μην διαλέξετε ποτέ το δεύτερο.
3 Να φορέσετε το λάθος σουτιέν.Η λάθος επιλογή σουτιέν μπορεί να χαλάσει τη εικόνα ολόκληρου του στιλ σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, βεβαιωθείτε πως το εσώρουχό σας εφαρμόζει σωστά και ταιριάζει με το ρούχο.
4 Να διαλέξετε ρούχα, χωρίς να σας νοιάζει αν ταιριάζουν με το σωματότυπό σας.
Το να διαλέγετε ένα ρούχο επειδή απλά σας αρέσει, δεν σημαίνει πως θα αναδεικνύει το σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης μην αντιγράφετε το στιλ των φίλων σας, γιατί η καθεμία από εμάς έχει διαφορετική σιλουέτα.
5 Να αγοράζετε μόνο συγκεκριμένα brands.
Δεν είναι κακό να έχετε μία αγαπημένη μάρκα, απλώς προσέξτε μην το παρακάνετε. Υπάρχουν πολλά «ψαγμένα» μαγαζιά με no-name ρούχα καθώς και ποικιλία ελληνικών και ξένων brands.
6 Να αλλάξετε το στιλ σας για εκείνον.
Το στιλ είναι πάντα κομμάτι του εαυτού μας και αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα μας. Έτσι, όπως δεν θα άλλαζες τον χαρακτήρα σου για έναν άντρα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις και το στιλ σου-όυτε καν στο πρώτο ραντεβού.
http://omorfamystika.gr/
Διαβάστε Επίσης  Πώς να διαλέξουμε τη σωστή ενυδατική για το πρόσωπό μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *