«Ραγίζει» καρδιές: 72χρονος άντρας κάθεται κάθε πρωί στη θάλασσα μαζί με τη κορνίζα της νεκρής γυναίκας του

«Ραγίζει» καρδιές

«Ραγίζει» καρδιές: 72χρονος άντρας κάθεται κάθε πρωί στη θάλασσα μαζί με τη κορνίζα της νεκρής γυναίκας του

Ένας άντρας 72 χρόνων παίρνει κάθε πρωί μαζί του τη φωτογραφία της νεκρής γυναίκας του και την τοποθετεί δίπλα του για να κοιτάζουν μαζί τον ωκεανό.

Η φωτογραφία του ηλικιωμένου που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι πολύ συγκινητική αφού τον δείχνει να αγκαλιάζει κλαίγοντας τη φωτογραφία στην κορνίζα και να κοιτάζει τη θάλασσα.

Η φωτογραφία ανήκει σε έναν Ιταλό εστιάτορα που ονομάζεται Giorgio Moffa και την δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του έγραφε:

Διαβάστε Επίσης  15 θεραπείες για να γιατρέψετε τους μύκητες του δέρματος

«Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον υπέροχο κύριο, γνωρίζω όμως ότι η αγάπη που έζησε ήταν τεράστια. Τον βλέπω κάθε φορά που έρχεται να κλαίει. Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν πια στις μέρες μας. Σου στέλνω φίλε μου μία τεράστια αγκαλιά. Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος».

Η φωτογραφία έχει μαζέψει έως τώρα 5.000 likes και 2.500 κοινοποιήσεις.

Ο Moffa ζει στην πόλη Τζέντα στις ακτές της Ιταλίας και είναι μάρτυρας αυτής της συγκινητικής σκηνής εδώ και πολλά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Τζουζέπε να κάθεται αγκαλιά με τη φωτογραφία της γυναίκας του κάθε πρωί και να κοιτάζει τον ωκεανό.

Διαβάστε Επίσης  Λάδι σκόρδου: Ένα πραγματικό φάρμακο! Δείτε σε τι οφελεί και πως φτιάχνεται

Ο λόγος που ο Moffa συγκινήθηκε τόσο πολύ είναι γιατί ο Τζουζέπε του εκμυστηρεύτηκε πως επισκεπτόταν το σημείο αυτό συχνά με τη γυναίκα του και είχαν ζήσει εκεί πολύ όμορφες στιγμές. Ο ένας υπήρξε η πρώτη και μοναδική αγάπη του άλλου, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά. Η γυναίκα του αρρώστησε και πέθανε πριν από 7 χρόνια.

Ο Moffa πρόσθεσε στο τέλος της ανάρτησης του ότι ο 72χρονος Τζουζέπε κουβαλά πάντα μαζί του τη φωτογραφία της γυναίκας του όποτε πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *