Ραγδαίες εξελίξεις στο θάνατο  Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο , ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος.Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ
Έξι χρόνια τώρα οι Αρχές ερευνούν το μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου, που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011 απανθρακωμένος στο χωράφι του.  Αρχικά, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδώσει το θάνατό του σε αυτοχειρία.
Ραγδαίες εξελίξεις στο θάνατο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο: αυτή του θανάτου του δασκάλου, Νίκου Μέντζου στο Αγρίνιο , ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος.

 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε συγκεκριμένο άτομο. Πρόκειται για γυναίκα, η οποία είναι πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του Νίκου Μέντζου.

Η κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Κέρκυρα: Πληροφορίες για ακόμη 4 ή 5 επιζώντες στο φλεγόμενο πλοίο

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Έξι χρόνια τώρα οι Αρχές ερευνούν το μυστηριώδη θάνατο του 47χρονου, που είχε βρεθεί τον Απρίλιο του 2011 απανθρακωμένος στο χωράφι του.

Αρχικά, Αστυνομία και Πυροσβεστική είχαν αποδώσει το θάνατό του σε αυτοχειρία.

Οι δικοί του δεν πίστεψαν, όμως, ούτε μια στιγμή αυτή την εκδοχή.

Η γυναίκα που κατηγορείται για το θάνατό του έχει ήδη απολογηθεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερη και το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, τους επόμενους μήνες, θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα ή όχι.

Διαβάστε Επίσης  Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία

Για τη δολοφονία του δασκάλου κατηγορούνται άλλα δυο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Αφήστε μια απάντηση