Αυτοκτονία 15χρονου: Τι αποκαλύπτουν οι σελίδες του ημερολογίου του

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Η απόρριψη και η μοναξιά που φαίνεται ότι αισθανόταν ο 15χρονος αυτόχειρας από την Αργυρούπολη, αποτυπώνονται μέσα στις σελίδες του ημερολογίου, όπου κατέγραφε τις σκέψεις του

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υπάρχουν σημεία στο ημερολόγιότου στα οποία, όπως αναφέρουν οι παιδοψυχολόγοι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άτυχος μαθητής ένιωθε αφόρητη μοναξιά, αλλά και απόρριψη.

«Η ζωή μου άλλες φορές είναι ωραία κι άλλες μία κόλαση. Κόλαση όταν δεν έχεις παρέα. Χθες ήταν μία κόλαση, γιατί δεν με ήθελε κανένας για παρέα», γράφει στο ημερολόγιο του ο άτυχος μαθητής.

Διαβάστε Επίσης  Το πρώτο «Χριστός Ανέστη» ακούστηκε στην Παναγιά των Οινουσσών

Μέσα από τις σημειώσεις του, αποκαλύπτεται, επίσης, την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τους γονείς του: «Έχω μαζί μου τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον αδελφό μου. Δεν έχω όλους τους άλλους. Δεν έχω την κοινωνία».

Προς το παρόν, πάντως, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν εντοπίσει στις σημειώσεις του κάποια αναφορά για συγκεκριμένο περιστατικό που να είναι ικανή για να σχηματίσουν δικογραφία για κάποιο άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία σελίδα των σημειώσεών του υπάρχει αναφορά για 6 άτομα, από τα οποία ακόμα δεν έχουν ζητήσεις καταθέσεις οι αστυνομικοί.

Αφήστε μια απάντηση