Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ: Τα τρίδυμα από την Κάλυμνο που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Τα τρίδυμα από την Κάλυμνο που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες

Τριπλή ευτυχία έφεραν στην οικογένειά τους τρία αδέρφια φέτος στην Κάλυμνο, καθώς και οι τρεις αρίστευσαν στις Πανελλήνιες και πλέον περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων για να διαπιστώσουν εάν «έπιασαν» τη σχολή των ονείρων τους.

O Μιχάλης Λαζαρής, η Ελένη Λαζαρή και ο Στέλιος Λαζαρής είναι τα τρίδυμα αδέλφια από την Κάλυμνο, τα οποία στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες.

Η περίπτωση τους μάλιστα θα πρέπει να είναι η μοναδική στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς και οι τρεις συγκέντρωσαν υψηλότατες βαθμολογίες.

Διαβάστε Επίσης  Δεν έπεισε η κατάθεση μάρτυρα για την υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου

Ο Μιχάλης κατάφερε να αγγίξει το άριστα γράφοντας 18.800 μόρια. Έγραψε 20 στη Φυσική, ενώ άριστα έγραψε και σε Βιολογία και Χημεία με 19,8 και 19,2 αντίστοιχα.Η προτίμησή του είναι η Ιατρική και αυτή θα βάλει πρώτη στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού του.

Με τη σειρά της η Ελένη κατάφερε να συγκεντρώσει 17.758 μόρια, γράφοντας άριστα σε Λατινικά και Αρχαία με 19,8 και 18,4 αντίστοιχα.

Ο Στέλιος, ο οποίος στοχεύει σε κάποια Πολυτεχνική Σχολή, συγκέντρωσε 17.750 μόρια. Στα Μαθηματικά έγραψε άριστα 18,8, στη Χημεία 18,6 ,στη Φυσική 18,1 και στην Έκθεση 14,7.

Διαβάστε Επίσης  Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του ριάλιτι Power of Love

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση