Χρησιμοποιείστε 2 σταγόνες από αυτό το μείγμα και τα ρούχα σας θα μοσχομυρίσουν και θα γίνουν πιο λευκά από ποτέ!

  • Post category:ΣΠΙΤΙ

τα ρούχα σας θα μοσχομυρίσουν

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να έχεις βγεί έξω με παρέα και κατα λάθος να πέσει πάνω στο άσπρο πουκάμισο ή μπλουζάκι σου ένα ποτήρι με κόκκινο κρασί…

Η καλή διάθεση φεύγει και σκέφτεσαι πως να ξεφορτωθείς αυτό το λεκέ σωστά;

Πάψτε πλέον να ανησυχείτε! Σήμερα θα σας δείξουμε απίστευτα κόλπα που θα απομακρύνουν τους λεκέδες και θα κάνουν τα λευκά ρούχα σας πιο λευκά από ποτέ.

Βάλτε στα ρούχα σας ένα μείγμα από 4 λίτρα νερό και ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδας , και θα παρατηρήσετε πως το λευκό χρώμα των ρούχων σας θα επανέρθει μέσα σε λίγα λεπτά.

Υπάρχουν πολυάριθμα χημικά απορρυπαντικά για την αφαίρεση λεκέδων, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικά έναντι αυτού του είδους των λεκέδων και είναι επίσης και πολύ ακριβά. Τα σημάδια από φαγητό, κρασί ή ιδρώτα, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα ξεφορτωθείτε, ειδικά αν βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερο είδος υφάσματος.

Διαβάστε Επίσης  Γυαλίζοντας τα μαχαιροπίρουνα με κορν φλάουρ

Αλλά, μην ανησυχείτε πλέον – τα κόλπα που έχουμε για σας θα καθαρίσουν τα ρούχα σας εύκολα και αποτελεσματικά.

Τα σπιτικά κόλπα που θα δείτε παρακάτω έχουν φοβερά αποτελέσματα. Μόλις τα δοκιμάσετε, δεν θα σας νοιάζουν πλέον οι »δύσκολοι» λεκέδες. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα είστε σε θέση να κάνετε τα ρούχα σας, κατάλευκα σαν καινούργια!

1.) Μαγειρική σόδα

Βάλτε στα ρούχα σας ένα μείγμα από 4 λίτρα νερό και ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδας , και θα παρατηρήσετε πως το λευκό χρώμα των ρούχων σας θα επανέρθει μέσα σε λίγα λεπτά.

2.) Ξύδι και λεμόνι

Αυτό είναι ένα άλλο αποτελεσματικό μείγμα για τους λεκέδες στα ρούχα – απλά ανακατεύψτε λίγο λεμόνι και ξύδι με το αγαπημένο σας απορρυπαντικό και πλύντε τα ρούχα σας, ως συνήθως. Αν και η μυρωδιά του μείγματος είναι δυνατή, οι λεκέδες θα εξαφανιστούν γρήγορα!

Διαβάστε Επίσης  Συνταγές φυσικών απορρυπαντικών

3.) Ασπιρίνη

Διαλύστε 6 ασπιρίνες και προσθέστε τες σε ένα μπολ με νερό και στη συνέχεια μουλιάστε τα ρούχα σας στο μείγμα για 30 λεπτά. Πλύντε στο χέρι το ρούχο όπως θα κάνετε και θα δείτε οτι ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί!

4.) Χυμός λεμονιού

Ο χυμός λεμονιού είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό λευκαντικό που θα λευκάνει τα ρούχα σας σε χρόνο μηδέν.

Προσθέστε ένα φλιτζάνι χυμό λεμονιού στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό, έπειτα πλύντε τα ρούχα σας και αφήστε τα να στεγνώσουν στον ήλιο – τα ρούχα σας θα έχουν γίνει πιο λευκά από ποτέ!

Έτσι, την επόμενη φορά που θα χυθεί κρασί στο αγαπημένο σας πουκάμισο, μην το πετάξετε. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά τα καταπληκτικά κόλπα και τα ρούχα σας θα γίνουν κάτασπρα και πάλι!

Αφήστε μια απάντηση