Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 30 ως 6/5/2018.

η αστρολογία για τα ζώδια
Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 30 ως 6/5/2018.



ΚΡΙΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα την φιλοσοφήσεις την κατάσταση, ρυθμίζεις την απογοήτευση σου, θα ξεπεράσεις παλιές σχέσεις ή πληγές και θα καταφέρεις να πας παρακάτω. Θα έχεις τη ψυχική δύναμη να διαγράψεις καταστάσεις ή σχέσεις που σε άδειασαν συναισθηματικά. Οι ριζοσπαστικές σου αποφάσεις θα έχουν ως κατάληξη το ξεκίνημα νέας αρχής, κάνε το βήμα να δώσεις στην προσωπική σου ζωή μια ολοκαίνουργια ευκαιρία.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις ακρότητες, θα σε διακρίνει αυτοσυγκράτηση, ισχυρή αντίληψη και αισθαντικότητα. Απαλλάσσεσαι από άτοπες αβάσιμες φοβίες ενδεχομένως να τολμήσεις να περάσεις σε προτάσεις που ως τώρα δεν έπαιρνες την απόφαση να το κανείς. Στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου, το ταίρι σου θα σου δείξει εκτίμηση και εμπιστοσύνη, φανέρωσε με ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες. 


.


ΤΑΥΡΟΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό βγαίνεις από τον αρνητισμό και την προσκόλληση, τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δράσεις, να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η διάθεση σας κατ επέκταση και η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Διχοτομημένη θα είναι η εβδομάδα σου, αλλιώς θα ξεκινήσει, αλλιώς θα τερματίσει. Τις πρώτες μέρες με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είσαι σε θέση να διαισθανθείς και να κατανοήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, λανθασμένα συμπεράσματα και παραποιημένες εξηγήσεις θα μπερδέψουν τη σκέψη σου, θα υπάρχει κίνδυνος να αρπαχτείς με το ταίρι σου. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε μυστήριες καταστάσεις θα μπλεχτείς, αινιγματικό άτομο θα τραβήξει την προσοχή σου. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή, ωστόσο στα μέσα της εβδομάδας με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αυταπάτες και στις εξιδανικεύσεις. Επειδή θα υπάρξει το ενδεχόμενο να ερωτευτείς και μάλιστα με έντονο τρόπο, ίσως να εθελοτυφλήσεις σε κάποια δεδομένα. Σε συμβουλεύω να μην παραβλέψεις στοιχεία που αργότερα ίσως να σε βλάψουν.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θερμός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσεις το ταίρι σου, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα βγει στην επιφάνεια η παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τη Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάποιες κινήσεις σου ενδέχεται να διαστρεβλωθούν από το ταίρι σου, προετοιμάσου ίσως να υπάρξουν σκηνές ζήλειας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις την κατάσταση, δώσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις, θα καταφέρεις να πείσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου φέρει τυχερά γεγονότα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα το κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις γύρω από το θέμα της επίσημης δέσμευσης. 

Διαβάστε Επίσης  Θεραπείες για φθαρμένα μαλλιά – Οι 4 καλύτερες σπιτικές θεραπείες για μαλλιά βαμμένα, καμένα και κατεστραμμένα

.



ΛΕΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό δε θα λείψουν το φλερτ και οι άμεσες εκδηλώσεις, ρομαντισμός θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, δε θα σταθείς σε υποσυνείδητες αναστολές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις που θα σου βγουν σε καλό. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ωστόσο οι προσδοκίες σου καλό θα είναι να πατούν στο έδαφος.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, δυνατή η διαίσθηση σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στον ρομαντισμό και στις θερμές σου εκδηλώσεις. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα προσπαθήσεις να βγεις από ανασφάλειες και φοβίες, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου. Ξεκαθαρίζεις επιθυμίες και βλέψεις, περνάς σε άμεσες προτάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες που ουσιαστικά θα δηλώνουν πως μπορείς να χειριστείς τις αδυναμίες σου. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που αναζητάς καινούργια γνωριμία, με τη Πανσέληνο στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη με οργανωμένες κινήσεις θα φλερτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις και δε θα απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσεις, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, προμηνύεται ξεκίνημα νέας σχέσης.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα στόχους θα βάλεις, θα κινηθείς μελετημένα, πολύ καλά σκεπτόμενα και με στρατηγική. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα ενισχύσει τη διαίσθηση σου, θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.


ΖΥΓΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε συνδυασμό με ένα συγκεκριμένο γεγονός που θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Αυτή τη φορά θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, θα σημειωθεί έναρξη σχέσης.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Συναισθηματικά ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη δέσμευση, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και σοβαρές προτάσεις. Δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθηση σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Φίλε μου Σκορπιέ, με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου τολμηρή διαισθητική και ριψοκίνδυνη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα έχεις ανάγκη είναι να αισθανθείς σε βάθος, να βιώσεις την συναισθηματική ένταση, να ερωτευτείς στοχεύοντας στο τώρα και όχι στο αργότερα. Ναι θα πεις στην πρόταση που θα λάβεις από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, οι εκδηλώσεις του θα είναι θερμές και οι δικές σου ασυνήθιστα τολμηρές. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου, καθοδήγησε τα γεγονότα.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις παρατραβηγμένες καταστάσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανόν να παγιδευτείς σε καχύποπτες σκέψεις γύρω από το θέμα της απιστίας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Δία θα σε βοηθήσουν να λογικευτείς και να κινηθείς εντός πραγματικότητας. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Φίλε μου Τοξότη, το νου σου στους έντονους ενθουσιασμούς, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου τα γεγονότα θα τα βιώσεις με έντονο τρόπο, θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις σε υπερβολές. Θα ερωτευτείς, μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς αντικριστά με πρόσωπο που θα ρίξει βέλος στην καρδιά σου, θα παραβλέψεις παγίδες και εμπόδια θα τα δώσεις όλα χωρίς να σε ενδιαφέρει το μετέπειτα. Ακόλουθα την καρδιά σου, εξωτερικεύεσαι το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις σου.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Επάνω σου θα αγκιστρωθεί το ταίρι σου, η στάση σου θα είναι θερμή και απελευθερωμένη, μεταξύ σας θα εκδηλωθεί έντονος αισθησιασμός και προσκολλημένη αγάπη. Από την πλευρά σου δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις σχετικά με το πώς πρέπει να πορευτεί ο δεσμός σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για τη στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να κινηθείς προς την νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, θα είσαι σε θέση να ξεφύγεις από κολλήματα και εξαρτήσεις. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις δεσμό μακροχρόνιο, πάντως το σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσεις την ένταση, θα αναζητήσεις έλξη και χημεία.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την Πανσέληνο στον Σκόρπιο εσύ που προσπαθείς εδώ και μέρες να κατευθύνεις το ταίρι σου, θα βρεις τον τρόπο να καθοδηγήσεις τις καταστάσεις και να γίνει τελικά το δικό σου. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγεις την απαιτητική στάση. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, το νου σου να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Πανσέληνο στον Σκορπιό θα εμβαθύνεις συναισθηματικά ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για επανασύνδεση, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά θα σε ωθήσει στο να δεχτείς τη συγγνώμη που θα λάβεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η Πανσέληνο στον Σκόρπιο και ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη, θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φιλοσοφίες, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ζήλιες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εντάσεις. Οι αντιζηλίες θα είναι επιφανειακές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τη μεταξύ σας έλξη. 


ΙΧΘΥΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Γοητεία και ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα αναζητήσεις ένταση, πάθος, έλξη, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να επανασυνδεθείς με πρόσωπο που τα αισθήματα σας δεν έσβησε ποτέ. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν επαφές που θα καταλήξουν σε θερμό ραντεβού. Δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να αναζητήσεις στιγμές πάθους και εντόνου αισθησιασμού, κινήσου αυθόρμητα, δείξε αυτό που νιώθεις.


ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπημένη τη στάση σου ίσως να υπάρξει σύγχυση στη σκέψη σου. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το νου σου στις καχυποψίες και στις ζήλειες, θα ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις, άλλα θα βλέπεις άλλα θα καταλαβαίνεις προσοχή στα λάθος συμπεράσματα. Θα το ζηλέψεις το ταίρι σου, απαιτητική και κτητική θα είναι η στάση σου, θα υπάρξουν εντάσεις που καλό θα είναι να μην τις δώσεις έκταση και βάθος.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα δείξετε την αγάπη σας στο παιδί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *