Όλγα Φαρμάκη: Μιλάει για την εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor!

Όλγα Φαρμάκη: Μιλάει για την εικόνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor!

H Όλγα Φαρμάκη μίλησε στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμπαίκτρια της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την σχέση τους.


Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Όλγα για το εάν γνωρίζανε για την εισαγωγή της Κωνσταντίνας στο παιχνίδι εκείνη απάντησε: «Δεν ξέραμε τίποτα για τη συγκεκριμένη προσθήκη. 


.

Όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, χάρηκα γιατί τη γνώριζα και λέγαμε και τρεις κουβέντες. Η Κωνσταντίνα μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα και για μένα ήταν λες και ήταν εξαρχής μαζί μας», είπε αρχικά η Όλγα Φαρμάκη για την ένταξη της Σπυροπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στην συνέχεια η Όλγα μίλησε για την προσαρμογή της παρουσιάστρις στο παιχνίδι λέγοντας: «Όταν αποφασίζεις να μπεις στο Survivor, γνωρίζεις πως όλα αυτά θα τα αφήσεις πίσω. Επειδή ήξερα την Κωνσταντίνα στην προσωπική της ζωή, θεωρώ πως ήταν εξίσου απλή. Και επειδή ειπώθηκε πως η Κωνσταντίνα είχε διαφορετική συμπεριφορά όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως τόσο η Κωνσταντίνα όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, τουλάχιστον απέναντί μου, είχαν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είτε υπήρχαν κάμερες είτε όχι. Ήρθε με το χαμόγελό της και ήταν από τα κορίτσια που έκανα παρέα και λέγαμε τα προσωπικά μας. Μάλιστα, την τελευταία μέρα πριν αποχωρήσει από το Survivor, την περάσαμε μαζί. Θυμάμαι έντονα πως μου είχε πει πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι. Την επόμενη μέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή της ήταν πολύ στενοχωρημένη. Ήθελε να παραμείνει. Κακά τα ψέματα, ύστερα από τόσο καιρό και υπό αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, δένεσαι με κάποιους ανθρώπους, διότι περνάς διάφορες καταστάσεις μαζί τους».

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα γίνει φέτος η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα

Αφήστε μια απάντηση