Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς: ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ
Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς: ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ

Επεισόδιο 165
 Η Άννα βρίσκεται ακόμα σε σοκ από την δολοφονία της Έμιλυ. Ο Παύλος έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Ορφέα, ενώ η Μάρθα πείθεται να τον ακούσει. Η Άννα και η Νικόλ φεύγουν για τα Μετέωρα, και εκεί μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Άννα. Ο Στέφανος αγωνιά για την υγεία της Αλκυόνης που μοιάζει να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Παύλος, χωρίς να καταφέρει να την πείσει, απολογείται στην Μάρθα και εκείνη επιμένει στο διαζύγιο. Η Βέρα επιστρέφει από το Μπουένος Άιρες κι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα γεγονός που την ταράζει!
Επεισόδιο 166

Το σοκ της Βέρας όταν επιστρέφει στην Αίγινα είναι μεγάλο! Αυτό που συνέβη, ερήμην της, την έχει αφήσει άναυδη! Ο Νικόλας θέλει να τη βοηθήσει, αλλά ο εκρηκτικός χαρακτήρας του κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ο Θεοχάρης δεν απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις της Βέρας, γεγονός που την οδηγεί στην απελπισία! Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η Άννα καταλαβαίνει πόσο πολύ την επιβαρύνει ψυχολογικά η απόφασή της να πάει εκεί, αφού στο ίδιο μέρος κυκλοφορεί ο Άλεξ με την Μαρίνα.

 Η απογοήτευση αλλά και η νοσταλγία για τα όσα έζησαν εκεί με τον Άλεξ, θα οδηγήσουν τα βήματά της στο σπίτι που προοριζόταν να στεγάσει τον έρωτά τους. Κι εκεί, την περιμένει μια έκπληξη… Στο Λονδίνο, ο Τόνυ περνάει πάλι μια αυτοκαταστροφική φάση με τις ουσίες και αυτή τη φορά τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά!


.

Επεισόδιο 167


Ο Τόνυ καταρρέει μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης, ενώ μιλάει με την Τατιάνα στο τηλέφωνο. Ο Θεοχάρης δηλώνει, ότι θα κρατήσει τον μικρό Μάριο στο Λονδίνο κι ο Νικόλας αντιδρά, εμψυχώνοντας την Βέρα να διεκδικήσει το παιδί της. Η Μαργκώ, βάζει μια υπάλληλο ν’ απαντήσει στο τηλέφωνο του Τόνυ, προκαλώντας την έντονη ζήλια της Τατιάνας. Ο Στέφανος αποκαλύπτει το δραματικό παρελθόν του στη Νικόλ, ενώ ο Σάκης εμφανίζεται στην Όλγα με στόχο να διασύρει τον Αλέξανδρο στα μάτια της. Στο μεταξύ ο Ορφέας, προκειμένου να σταματήσει η συνεργασία της Τατιάνας με την Τόνια, δείχνει για ακόμα μία φορά ακραία συμπεριφορά…

Διαβάστε Επίσης  Πώς λένε «Σ’αγαπώ» τα ζώδια

Επεισόδιο 168

Ο Νικόλας έρχεται σε σύγκρουση με τον Θεοχάρη για την «αρπαγή» του Μάριου. Ο Τόνυ, μέσα από το νοσοκομείο, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τη Τατιάνα στο τηλέφωνο αλλά μάταια… Η Όλγα μαθαίνει για τα ψέματα του Αλέξανδρου και γίνεται έξαλλη.

Η Άννα γνωρίζει τον Στέφανο στα Μετέωρα ενώ ο Νικόλας γοητεύεται από την ιστορία της Αμαλίας και θέλει να μάθει τα πάντα για την εποχή που ήταν σε κώμα… Για ένα μυστηριώδη λόγο δείχνει πως η ιστορία της τον ενδιαφέρει πάρα πολύ… Ο Ορφέας συνεχίζει το «σαδιστικό» παιχνίδι του. Όταν ο Τόνυ τελικά επικοινωνεί με την Τατιάνα, μένει άναυδος από την αντίδραση της.

Επεισόδιο 169

Ενώ ο Τόνυ βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, η Τατιάνα αρνείται να του εξηγήσει τι συνέβη και μοιάζει να ξέρει ήδη πολλά… 
Η Μαργκώ σε συνεννόηση, πάντα, με τον «στρατηγό» εξακολουθεί να κατευθύνει τις ζωές όλων. Από τις μεθοδεύσεις της δεν θα ξεφύγει ούτε ο Άλεξ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στα Μετέωρα μια πολύ δυσάρεστη και επικίνδυνη εξέλιξη, όταν θα προσπαθήσει να πλησιάσει την Άννα. Στο μεταξύ ο Στέφανος με τη Νικόλ θα έρθουν πιο κοντά και οι ζωές τους θα μπουν σε μια νέα φάση, γεμάτη προκλήσεις. Η Βέρα και ο Νικόλας, μετά τη σύγκρουση με τον Θεοχάρη στο Λονδίνο, επιστρέφουν στην Αθήνα, αλλά οι κινήσεις του Νικόλα δείχνουν ότι είναι ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά μυστικά. Στην Αίγινα, η Μάρθα επιμένει στη σκληρή στάση της απέναντι στον Παύλο, ο οποίος έκπληκτος βλέπει τις αλλαγές που αποφασίζει να κάνει στη ζωή της. 
Επεισόδιο 170
Με τη βοήθεια του Στέφανου, ο Αλέξανδρος καταφέρνει να ξεφύγει από τους δύο άγνωστους που του έχουν επιτεθεί. Το περιστατικό γίνεται αφορμή να απαιτήσει η Άννα από τον Τόνυ, να επέμβει, ώστε να σταματήσουν αυτοί οι εκφοβισμοί. Ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο Ορφέας βρίσκεται στην Καλαμάτα, το μίσος του για την Άννα, τον οδηγεί στα Μετέωρα, με τρομακτικά σχέδια στο αρρωστημένο του μυαλό. Η ξαφνική άφιξη της Τατιάνας στο Λονδίνο, εξοργίζει αλλά και πεισμώνει την Μαργκώ. Στο μεταξύ, στο σπίτι του Νικόλα, η Βέρα τυχαία ανακαλύπτει κάτι που θα την τρομάξει…


.

Επεισόδιο 171

Διαβάστε Επίσης  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα στο πλαίσιο του 25ου Ποδηλατικού Γύρου

Ο Νικόλας αποκαλύπτει στη Βέρα πολλά από το παρελθόν του. Η Αμαλία ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στον Θεοχάρη και του δίνει μια μικρή διορία για να αποφασίσει τι θα κάνει. Η Μάρθα δέχεται τον Παύλο πίσω στο σπίτι, υπό αυστηρούς όρους! Η Τατιάνα λαμβάνει κι άλλο γράμμα από τον «Γενάρη» που της δίνει στοιχεία για τον γρίφο και τα γράμματα που χαράζει στα θύματα του!

Ο Άγγελος δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι η Αφροδίτη παντρεύεται τον Γρηγόρη και της εξομολογείται τα συναισθήματά του με αποτέλεσμα να την ξεσηκώσει…

Επεισόδιο 172
Ο Ορφέας που έχει βάλει την Άννα στο μάτι, βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και της επιτίθεται με μαχαίρι… Ο Τόνυ στριμώχνεται από την Τατιάνα για το θέμα του διαζυγίου του με την Άννα. Η Μάρθα αποφασίζει να «μαλακώσει» απέναντι στον Παύλο… Ο Σάκης ζητάει την βοήθεια του Αλέξανδρου, αλλά αυτός αρνείται. Έτσι, ο Σάκης, αποφασίζει να εκδικηθεί μέσω της Μαργκώ και της ζητάει ραντεβού στο Λονδίνο. Ο Νικόλας έχει μια ακόμη μυστηριώδη συνάντηση… Κάποιες «σκοτεινές» δραστηριότητες κρύβει και το παρόν του…

πηγή:logiastarata.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *