Πώς δείχνουν τα μωρά την αγάπη τους

μωρά
Πώς δείχνουν τα μωρά την αγάπη τους

Λίγο-πολύ όλα τα μωρά δείχνουν με συγκεκριμένους τρόπους και μάλιστα αρκετά ξεκάθαρους την αγάπη τους προς το πρόσωπό σας. Δείτε τους κυριότερους….

  • Ο πρώτος και πιο κλασικός τρόπος είναι ότι, επειδή ακριβώς αναγνωρίζουν από πολύ νωρίς τη μανούλα τους ακόμα και από τη μυρωδιά, επιζητούν συνέχεια την αγκαλιά της και γενικά τη σωματική εγγύτητα μαζί της.
  • Όταν το μωρό βλέπει ένα πρόσωπο γνωστό και νιώθει οικειότητα μαζί του, του χαμογελάει και κάνει αστείες γκριμάτσες. Απλά να σημειώσουμε ότι τα μωρά αρχίζουν να χαμογελούν μετά τη συμπλήρωση δύο μηνών από τη γέννησή τους.
  • Επίσης, τα μωρά συνηθίζουν να κοιτούν έντονα στα μάτια τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάποιους άλλους βέβαια τους κοιτούν επίμονα επειδή ακριβώς δεν τους έχουν ξαναδεί και φοβούνται. Αν παρατηρήσετε σχολαστικά, θα αναγνωρίσετε εύκολα τη διαφορά του ενός κοιτάγματος με το άλλο.
  • Επειδή ακριβώς σας αγαπάει, δεν μπορεί να σας αποχωριστεί ούτε λεπτό. Δε μιλάμε φυσικά να φύγετε από το σπίτι, αλλά και μόνο που θα αλλάξετε δωμάτιο, είναι αρκετό σε κάποιες περιπτώσεις για να βάλει τα κλάματα!
  • Τέλος, προσέξτε τις αντιδράσεις του μωρού σας όταν το παίρνετε αγκαλιά ή του δίνετε φιλάκια. Η απόλυτη ευτυχία ζωγραφίζεται στο προσωπάκι του!Πηγή: mother.gr

Διαβάστε Επίσης  Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει για τους θερμαινόμενους χώρους

Αφήστε μια απάντηση