Μάσκες για γερά και όμορφα νύχια

όμορφα νύχια
 Μάσκες για γερά και όμορφα νύχια

Μάσκα με μέλι και λεμόνι

Αναμείξτε λίγο χυμό λεμονιού μαζί με μέλι και απλώστε το μείγμα απευθείας στην περιοχή των νυχιών, αφήστε το για 30 λεπτά να δράσει. Αυτή η εκπληκτική μάσκα νυχιών είναι ιδανική για εύθραυστα νύχια.

Μάσκα κόκκινου πιπεριού σε σκόνη

Ανακατέψτε ½ κουταλιά της σούπας πάπρικα με μερικές κουταλιές της σούπας νερό. Εφαρμόστε το μείγμα πριν πάτε για ύπνο και φορέστε από πάνω γάντια. Μη ξεβγάλετε το μείγμα, αλλά κρατήστε το όλη τη νύχτα. Αυτή η συνταγή θα τα τονώσει και τα βοηθήσει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Διαβάστε Επίσης  Mυρωδάτο scrub από βανίλια και καφέ για την κυτταρίτιδα

.

Αλοιφή με κακάο και καρύδα

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μέλι, μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μια κουταλιά της σούπας  βούτυρο κακάο. Απλώστε το μείγμα το βράδυ και αφήστε το μέχρι το επόμενο πρωί, αυτή η θεραπεία θα βοηθήσει ώστε τα νύχια σας να αποκτήσουν ένα πιο υγιές χρώμα.

Μάσκα με λεμόνι

Το λεμόνι είναι η καλύτερη επιλογή για να λευκάνετε τα κίτρινα νύχια. Πάρτε το χυμό από ένα λεμόνι και βάλτε το σε ένα μπολ, βυθίστε τις κορυφές των δαχτύλων μέσα σε αυτό και κρατήστε τα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Μόλις τα βγάλετε θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι έχουν γίνει πιο λευκά και έχουν αποκτήσει λάμψη και ζωντάνια.
VotanonKipos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *