Φτιάχνουμε φυσική μάσκα προσώπου με πορτοκάλι

Φτιάχνουμε φυσική μάσκα προσώπου με πορτοκάλι
 Ο χυμός πορτοκαλιού, είναι ιδανικός για να πετύχουμε λεύκανση του δέρματος και να έχουμε πάντα λαμπερή επιδερμίδα. Επίσης, είναι αποτελεσματικό για την σύσφιξη των πόρων του δέρματος.

Διαδικασία:

Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύετε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και μια κουταλιά φρέσκο χυμό πορτοκαλιού. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαπιστώσετε πως η κρέμα έχει αποκτήσει παχύρρευστη υφή. Είστε πλέον έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε στην περιποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης.
Οδηγίες χρήσης:
Εφαρμόστε στο πρόσωπο και φροντίστε να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, από το λαιμό, στο στήθος, μέχρι το ύψος του ντεκολτέ. Αφήστε να ενεργήσει για 20 λεπτά περίπου. Στην αρχή θα νιώσετε ήπια αίσθηση τσιμπήματος, αλλά μη σας απασχολεί, αυτό σημαίνει πως οι δραστικές ουσίες των συστατικών που χρησιμοποιήσαμε λειτουργούν σωστά. Για να έχετε ακόμη καλύτερη απολέπιση, κάντε απαλές και κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο με τις άκρες των δαχτύλων. Τέλος, ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και είστε έτοιμες, απολαύστε πεντακάθαρο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα!
Υπάρχει περίπτωση μετά τη χρήση της να εμφανιστούν ήπιες κοκκινίλες, αλλά μην ανησυχείτε θα φύγουν σύντομα. Αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, αφήστε να δράσει για διάστημα λιγότερο των 20 λεπτών.
Πρέπει να δείτε ακόμα περισσότερες συμβουλές ομορφιάς:

Διαβάστε Επίσης  Η αλήθεια για τις φυτικές ίνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *