Μάσκα αβοκάντο για να ενυδατώστε τα ξηρά μαλλιά

αβοκάντο
Μάσκα αβοκάντο για να ενυδατώστε τα ξηρά μαλλιά

Μάσκα αβοκάντο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Θα χρειαστείτε:
  • Τη φλούδα από 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Αν αγοράσατε άγουρο αβοκάντο, μην απελπίζεστε. 
Οδηγίες:
Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και με ένα κουτάλι αφαιρέστε τη σάρκα του φρούτου. Πάρτε τη φλούδα και βάλτε στο μίξερ μαζί με το ελαιόλαδο. Χτυπήστε αρκετά, μέχρι να γίνει μια ομοιογενής πάστα.
Εφαρμόστε την πάστα σε βρεγμένα μαλλιά, φροντίζοντας ταυτόχρονα να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 2 λεπτά τουλάχιστον. Τυλίξτε μια πετσέτα και αφήστε τη μάσκα να δράσει για τουλάχιστον μισή ώρα. Τέλος λουστείτε κανονικά με σαμπουάν.


.

Δεύτερη εναλλακτική επιλογή

Θα χρειαστείτε:
  • 1 αβοκάντο
  • 1 κρόκος αυγού
Οδηγίες:
Ανακατέψτε τα 2 υλικά με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Απλώστε σε όλη την επιφάνεια της τρίχας και καλύψτε με διάφανη μεμβράνη. Όπως και στην προηγούμενη διαδικασία περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά και αμέσως μετά ξεπλένετε με άφθονο νερό. Στη συνέχεια πλένετε με σαμπουάν.
Επειδή έχει μεγάλη απορροφητικότητα (μεγαλύτερη ακόμα και από το αμυγδαλέλαιο ή το ελαιόλαδο, θα αποκτήσετε πιο γρήγορα, λαμπερά και μαλακά μαλλιά που θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε Επίσης  Τρομακτική καταγγελία της Γ.Γ. Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Θάνου απειλεί και εκβιάζει τους δικαστές για τη Novartis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *