Ανέκδοτο:Δεν της ρίχθηκε αυτός…

anekdota

Δεν της ρίχθηκε αυτός…

Ένας πολύ φιλόζωος τύπος είχε καταφέρει να συνεννοείται με τα ζώα. Έτσι οι φιλοζωικές οργανώσεις του ανέθεσαν να γυρίζει σε όλη την Ελλάδα και να ρωτάει τα ζώα πως περνούν.

Κάποια μέρα φτάνει σε ένα χωριό της Λάρισας και μπαίνει στην αυλή του πρώτου σπιτιού που συναντάει. Εκεί βρίσκει τον χωρικό που τον ρωτάει:
-Ποιους είσι σι;
-Επιθεωρητής ζώων, του απαντάει, θέλω να δω πως περνούν εδώ τα ζώα.
– Κι πως θα του κανς ρε πιδίμ;


.

– θα μιλήσω στα ζώα σου.
Βλέπει την αγελάδα , ο φιλόζωος, την πλησιάζει κι αρχίζει να της μιλάει. Μουουου  ο φιλόζωος , μουουου απαντάει η αγελάδα. Ξανά μουου  ο φιλόζωοσς , ξαναπαντά  η αγελάδα. Ο χωρικός έκπληκτος ρωτάει τον φιλόζωο
– Τι σι είπι ρε πιδιμ;
– Μου είπε ότι την αρμέγεις όλο το γάλα και το μοσχαράκι της δε χορταίνει και γι’ αυτό είναι στεναχωρημένη.
Σοκαρίστηκε ο χωρικός γιατί του είπε την αλήθεια.
Πλησιάζει ο φιλόζωος τον σκύλο. Αρχίζει να γαυγίζει γαβ γαβ ο φιλόζωος , γαυγίζει και ο σκύλος. Ξαναγαυγίζει ο φιλόζωος , ξαναγαυγίζει και ο σκύλος. Γεμάτος απορία και έκπληξη, με αυτά που ζούσε, ο χωρικός ξαναρωτά
– Τι σι είπι ρε πιδιμ;
– Συνεχώς τον μαλώνεις και μερικές φορές τον κτυπάς και τον βρίζεις..
Βλέπει ο φιλόζωος την κατσικά που ήταν σε περιφραγμένο χώρο ,την πλησιάζει και η κατσίκα έκανε σαν να ήθελε να του μιλήσει. Την πλησιάζει ο φιλόζωος. Βλέπει ο χωρικός την όλη σκηνή και τρομοκρατημένος τους πλησιάζει. Πάει να της βελάζει ο φιλόζωος  και τότε πετιέται ο χωρικός φωνάζοντας:
– Μη την ακούς την καριόλα! Αυτή μου ρίχτηκε πρώτη…
Διαβάστε Επίσης  Θεραπεία καρκίνου και άλλων ασθενειών

Αφήστε μια απάντηση