Απίστευτα ισχυρή φυσική μάσκα για τις ρυτίδες-Θεραπεύει και την ακμή

ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,  φυσική μάσκα για τις ρυτίδες,θεραπεια ακμης, fiftififti.eu,
Φυσική μάσκα για τις ρυτίδες-Θεραπεύει και την ακμή

Η θεραπεία με κουρκουμά μπορεί να παρέχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα. Η σπιτική μάσκα
προσώπου με αυτό το ισχυρό συστατικό μπορεί να θεραπεύσει ακμή, έκζεμα, ερυθρότητα, φλεγμονή, τα σκοτεινά σημεία ή κάτω από τους κύκλους των ματιών και τις ρυτίδες.


Αυτή η εξαιρετικά αποτελεσματική μάσκα προσώπου κουρκούμη είναι ένα ισχυρό παράγοντα αντι-γήρανσης, ταυτόχρονα, και αφαιρεί με επιτυχία τις ρυτίδες, αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό.


.



Συνταγή


Η κουρκούμη είναι ένας ισχυρός παράγοντας χρωματισμού, σημειώστε ότι θα πρέπει να φοράτε κάποια ρούχα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προστατεύσει τα έπιπλά σας μαζί με τα ρούχα σας,. Επιπλέον, φορώντας γάντια είναι επίσης σκόπιμο ως τα νύχια και το δέρμα σας θα γίνει επίσης κίτρινο.


Θα χρειαστείτε:


1 κουταλιά της σούπας αλεύρι,
1 κουταλιά του γλυκού κουρκούμη,
αμυγδαλέλαιο,
 γάλα.


Οδηγίες:
Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη με 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι σε μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο και περίπου 3-4 κουταλιές, γάλα, ίσα-ίσα για να κάνει μια πάστα που δεν είναι ούτε πολύ υγρη ούτε παχια. Ανακατέψτε όλα τα υλικά για να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. 


Εφαρμογή
Πριν ξεκινήσετε με την εφαρμογή αυτής της μάσκας, σημειώστε ότι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στα φρυδια, στην γραμμή των μαλλιών και των βλεφαρίδων σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η μάσκα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των τρίχών μεταξύ άλλων. Ωστόσο, μπορείτε να το εφαρμόσετε ελεύθερα κάτω από τα μάτια σας.


Μόλις εφαρμοστεί, θα πρέπει να αφήσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά, μετά θα πρέπει να την ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια να στεγνώσετε το πρόσωπό σας.


Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το δέρμα σας μπορεί να είναι λίγο κιτρινωπό μετά την αφαίρεση της μάσκας, αλλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλένετε το πρόσωπό σας και πάλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό καθαριστικό προσώπου αυτή τη φορά και να τελειώσετε με μια ελαφριά λοσιόν προσώπου.

Διαβάστε Επίσης  Ανέκδοτο:Ποιος τελικά είναι ο σεξουαλικός αριθμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *