Καιρός – Κυριακή του Πάσχα: Με καταιγίδες και αέρηδες το σούβλισμα του οβελία

Καιρός – Πάσχα 2018

Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία

Την Κυριακή του Πάσχα (08/04) στη νότια νησιωτική χώρα αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα στο Ιόνιο θα γίνουν νότιοι. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Κυριακή (14/1/2024 ) στην Αττική


.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (09/04) προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στα νότια.

Με τι καιρό θα επιστρέψουν οι εκδρομείς
Την Τρίτη (10/04) και την Τετάρτη (11/04) αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.

Διαβάστε Επίσης  Amber Alert: Εξαφανίστηκε 14χρονη στην Αθήνα

Την Πέμπτη (12/04) προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα βροχών στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *