Κυριακή του Πάσχα: Γεύματα αλληλεγγύης στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας

Αρκετοί δήμοι της χώρας την Κυριακή του Πάσχα θα προσφέρουν εορταστικά γεύματα στους πιο ευπαθείς συμπολίτες μας.
Γιορτινά τραπέζια για τις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα στηθούν στους δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς και Πατρέων.


Που θα πραγματοποιηθούν γεύματα αλληλεγγύης
Στην Αθήνα


Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζει για την Κυριακή, πασχαλινό τραπέζι αλληλεγγύης για 1.000 συμπολίτες μας στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στις 13.00, στρώνει στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρουφ, το τραπέζι του Πάσχα για τους άστεγους, άπορους και μοναχικούς κατοίκους της πόλης. Για τη μετακίνηση των συμπολιτών μας έχει εξασφαλιστεί λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία του ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35)».


Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε Επίσης  Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ


.Το γιορτινό τραπέζι του δήμου Θεσσαλονίκης για επτακόσιους άστεγους και άπορους πολίτες θα στρωθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μ. Αναγνωστάκης» και στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου, από τις 12.00 μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι, σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης σε άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.


Στον Πειραιά


Η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά θα προσφέρει Πασχαλινά γεύματα αγάπης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Φαγητό και πασχαλινά εδέσματα μοιράστηκαν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο σε άστεγους που βρίσκονται στο λιμάνι και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στις δομές του Δήμου καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ αύριο, Κυριακή του Πάσχα, θα προσφερθεί το παραδοσιακό αρνί.


Τη Δευτέρα του Πάσχα, όσοι διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα μπορέσουν να απολαύσουν αρνί και πασχαλινά εδέσματα.


Στην Πάτρα
Πασχαλινό τραπέζι με δωρεάν φαγητό και ποτό οργανώνει ο Δήμος Πατρέων την Κυριακή του Πάσχα, με σούβλες και κρασί που θα προσφερθούν δωρεάν σε όσους προσέλθουν στην περιοχή των εργατικών πολυκατοικιών Ταραμπούρα.

Διαβάστε Επίσης  Οκτώβριος ….O μήνας των Χρωμάτων!

Αφήστε μια απάντηση