Το Μέγαρο Μουσικής είπε «όχι» στον Τόλη Βοσκόπουλο για να κάνει συναυλία

Ο Γιώργος Λιάνης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Βρε Καλώς
Τους» στους 88,6 και αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος χτύπησε την πόρτα του Μεγάρου Μουσικής με σκοπό να κάνει μια συναυλία. Η διεύθυνση του οργανισμού, ωστόσο, αρνήθηκε στον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή να του παραχωρήσει τον χώρο.


.

Ο Γιώργος Λιάνης είπε ότι, παρά την επικοινωνία που είχε με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Μίλτου Λογιάδη, η Ολομέλεια του Δ.Σ. αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον χώρο, επικαλούμενη «νέα στροφή» στο πρόγραμμα του Μεγάρου.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα γίνει ο απογαλακτισμός του μωρού

Όπως ανέφερε ο κ. Λιάνης, ωστόσο οι υπεύθυνοι του χώρου δεν γνώριζαν πιθανώς πως σε αυτήν τη συναυλία, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος προσωπικά να στηθεί στο Μέγαρο, στη σκηνή θα ανέβαιναν μαζί του τόσο ο Σταμάτης Κραουνάκης όσο και ο Μίμης Πλέσσας.
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως μετά την άρνηση κατέθεσαν αίτημα για μεταφορά της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο και το Ηρώδειο. Όπως εξήγησε όμως, φαίνεται πως τα νέα δεδομένα του προγράμματος έκαναν τους υπευθύνους του Μεγάρου να επαναξετάσουν το θέμα και ζήτησαν από τους διοργανωτές μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Διαβάστε Επίσης  Δημητριακά: όλη η αλήθεια πίσω από το κουτί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *