Πρωινό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά!

Πολλές φορές ξυπνάμε το πρωί και σκεφτόμαστε «Ποιος αφιερώνει ένα εικοσάλεπτο+ για βάψιμο» 
Κι όμως υπάρχει λύση!Δείτε πως μπορείτε να κάνετε ένα απλό πρωινό μακιγιάζ μέσα σε 10 λεπτά!




1. Λατρεύουμε την ενυδατική κρέμα με χρώμα. Δεν είναι ούτε πολύ βαριά ούτε ελαφριά, απλώνεται πολύ εύκολα, μυρίζει ωραία και είναι η κατάλληλη βάση για πούδρα και ρουζ! Αν είσαι πάνω από 30, τότε πες ναι στις CC cream ενώ για σένα που είσαι 20+,η BB cream είναι ιδανική!


2. Μάσκαρα και πάλι μάσκαρα. Αν δεν θέλεις να παραφορτώσεις το βλέμμα σου το πρωί τότε αυτό που σίγουρα θα χρειαστείς είναι ένα concealer, μία σκιά σε φυσική απόχρωση και αρκετή στρώση από μάσκαρα. Πόσα λεπτά να αφιερώσεις για τα μάτια σου… 3-4’;




3. Τόνισε τα φρύδια σου και βάλε ρουζ. Το μυστικό για γρήγορο μακιγιάζ δεν είναι να μην βάζεις καλλυντικά στο πρόσωπό σου, αλλά να ξέρεις τι να βάλεις. Μία σκιά στο χρώμα των φρυδιών σου και λίγο ρουζ στα μήλα σου είναι δύο προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την beauty ρουτίνα σου!

Διαβάστε Επίσης  Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ανέπαφο


.



4. Κάνε ένα check στο μανικιούρ σου! Ποτέ- μα ποτέ- δεν βγαίνουμε με απεριποίητο μανικιούρ έξω. Πέρασε μία στρώση με το χρώμα που ήδη έχεις, για να είσαι σίγουρη πως δεν θα ξεβαφτεί μέσα στην ημέρα!


5. Δεν πηγαίνεις πουθενά χωρίς κραγιόν. Το κραγιόν είναι η τελευταία καθοριστική πινελιά στο μακιγιάζ σου για αυτό μην το ξεχάσεις! Αν δεν θέλεις να είναι έντονο, τότε προτίμησε μία nude απόχρωση ή ένα απαλό ροζ lipgloss!

Διαβάστε Επίσης  Θεραπείες μαλλιών με μπύρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *