ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν (pics)

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν (pics)

Έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι η μεγάλη επιτυχία, που ξεπέρασε το 20% σε τηλεθέαση, να αρχίσει να προβάλλεται με ανανεωμένο καστ που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό… Το TV24 σας μεταφέρει εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η δεύτερη σεζόν μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, αλλά ήδη το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι ανεβασμένο καθώς την περασμένη σεζόν η σειρά τελείωσε σε κρίσιμο σημείο για όλους σχεδόν τους πρωταγωνιστές. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού μας κατέγραψε και σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις που θα κάνουν για μια ακόμη φορά τα μηχανάκια της AGB να διαγράφουν άνοδο.

Σε πρώτη φάση θα δούμε τη Σοφία με το παιδί της αποφασισμένη να θέλει να εισχωρήσει στο σπίτι του Δημήτρη Μακρή. Εκείνος δεν μπορεί να της το αρνηθεί, αλλά η Ελλη θα φέρει σαφώς τις αντιρρήσεις της καθώς δεν θέλει κανείς να της στερήσει την αγάπη αλλά και τα χρήματα του πολυαγαπημένου της πατέρα. Η συγκατοίκηση όμως είναι τετελεσμένη. Ισως τελικά η Ελλη να αρχίσει να δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά της.

Διαβάστε Επίσης  ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Ρένα γνωρίζει την Ελπίδα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΩστόσο, νέος άντρας θα εμφανιστεί στη ζωή της Μαρίνας και μάλιστα με καθόλου καλές προθέσεις.

Η εξέλιξη όμως θα είναι διαφορετική καθώς εκείνος, ενώ σύμφωνα με το καλά οργανωμένο σχέδιό του θέλει να την καταστρέψει, το μόνο που θα κατορθώσει τελικά θα είναι να την ερωτευτεί.

Η Μυρτώ (Εριέττα Μανούρη) θα είναι η νέα νταντά των παιδιών της Ελλης και του Κωστή.

Αυτό που κανείς δεν θα γνωρίζει ή που τουλάχιστον θα αργήσει να γίνει γνωστό, είναι πως η κοπέλα αυτή είναι κόρη του Νίκου Γεωργίου (Κώστα Φαλελάκη), ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά την Κάτια Μακρή από το παρελθόν και θα εμφανιστεί στη ζωή της όταν εκείνη θα είναι πιο αδύναμη από ποτέ, όταν δηλαδή χάσει τη μνήμη της και όταν λίγο αργότερα θα μπει σε ψυχιατρείο. Θα έρθει όμως η στιγμή που όλα θα αποκαλυφθούν.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα χωρίς όνομα: Το ενδιαφέρον του Αντρέα για τη Ρένα, αναζωπυρώνεται

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΣτο μεσοδιάστημα η Κλειώ θα ερωτευτεί τον Κωστή και μάλιστα θα καταφέρει να ζήσει μαζί του τον απόλυτο έρωτα, όταν όμως γνωρίσει τον Φώτη θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον δολοφόνο της μητέρας της. Σκοπός λοιπόν της ζωής της θα γίνει το να τον εκδικηθεί. Το γεγονός αυτό μπορεί και να φέρει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Κωστή, όμως εκείνη θα συνεχίσει απτόητη.

Πηγή: youweekly.gr

 

 

πηγή

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *