Φαίη Σκορδά: «Τρομοκρατήθηκα … λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ»

 

Φαίη Σκορδά: «Τρομοκρατήθηκα ... λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ»

Φαίη Σκορδά: «Τρομοκρατήθηκα … λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ»

 

Στο επικείμενο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα αναφέρθηκε μέσα από το «Buongiorno» η Φαίη Σκορδά, περιγράφοντας στον αέρα της εκπομπής την εντυπωσιακή οργάνωση που έχει γίνει για την τελετή.

Η παρουσιάστρια του MEGA στάθηκε στην ιδιαίτερα αναλυτική προετοιμασία που έχει πραγματοποιηθεί για το μυστήριο, τονίζοντας πως κάθε λεπτομέρεια έχει προγραμματιστεί με ακρίβεια.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τι κι αν χώρισε με την Τούνη, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη

 

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, η έκταση των οδηγιών και των επιλογών την εντυπωσίασε, φτάνοντας να τη σχολιάσει με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, συνδέοντάς το και με τις δικές της σκέψεις γύρω από τον γάμο της.

«Μιλάμε για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Έχουν κάνει -μόνο τις οδηγίες που διάβαζα- τέτοια προετοιμασία… Έκανα 10 λεπτά για να διαβάσω τις οδηγίες και τις επιλογές. Τι θα γίνει την Παρασκευή και τι ώρα. Τρομοκρατήθηκα και λέω ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ», είπε με χιούμορ η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης  Ζέτα Μακρυπούλια: Η φάρσα στη Μαρίνα Σάττι και η αντίδρασή της!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *