Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη Eurovision υπήρχανε δαιμονικές, αναίσχυντες και πρόστυχες παρουσίες»

 

Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη Eurovision υπήρχανε δαιμονικές, αναίσχυντες και πρόστυχες παρουσίες»

Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη Eurovision υπήρχανε δαιμονικές, αναίσχυντες και πρόστυχες παρουσίες»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

 

Ο γνωστός ερμηνευτής μοιράστηκε τις σκέψεις του για όσα είδαμε στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2026, ενώ τοποθετήθηκε εκ νέου για τις πρόσφατες, πολυσυζητημένες δηλώσεις του γύρω από τη βαθιά του πίστη στον Θεό.

«Παρακολούθησα ένα μέρος του πρώτου ημιτελικού και είχε καλά και κακά στοιχεία. Υπήρχανε κάποια… ένα-δυο πολύ ωραία τραγούδια και πολύ ωραίες παρουσίες.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Βαρδής για τη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα του, Αντώνη: «Δεν υπήρχε ουσιαστική επαφή, δεν υπήρχε τίποτα»

 

Πέτρος Γαϊτάνος: «Στη Eurovision υπήρχανε δαιμονικές, αναίσχυντες και πρόστυχες παρουσίες»

Δυστυχώς υπήρχανε και δαιμονικές παρουσίες, και αναίσχυντες, και πρόστυχες. Ταλαίπωρα παιδιά που βγαίνουν εκεί ενώ δεν πρέπει να βγαίνουν.

Μισόγυμνες κοπέλες με άγριες φάτσες, με αναίσχυντες κινήσεις, με τσιρίδες επίσης. Τόση τσιρίδα τα κακόμοιρα αυτά τα παιδιά, νομίζουν ότι όσο φωνάζουν τόσο πιο σπουδαία θα τους πουν», σχολίασε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις του για την πίστη του στον Θεό: «Είναι επικίνδυνο να μιλάει κάποιος για τον Χριστό;

Διαβάστε Επίσης  Καινούργιου: Το δώρο του Κουτσουμπή & η ατάκα της- Δεν είδα το μονόπετρο, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω

Καρδούλα μου όμορφη, ο άνθρωπος που δεν θέλει τον Χριστό αισθάνεται να ελέγχεται και αισθάνεται να φοβάται. Τρέμει τον Χριστό ο άνθρωπος που δεν τον θέλει, γιατί επιλέγει δυστυχώς τον διάβολο».

 

Πηγή: zougla.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *