Εύβοια: Πήγε στο κοτέτσι για να μαζέψει τα αυγά και… έμεινε άφωνος με αυτό που είδε

 

Εύβοια: Πήγε στο κοτέτσι για να μαζέψει τα αυγά και… έμεινε άφωνος με αυτό που είδε

Εύβοια: Πήγε στο κοτέτσι για να μαζέψει τα αυγά και… έμεινε άφωνος με αυτό που είδε

 

Ο κάτοικος Εύβοιας είδε ένα μαύρο πλάσμα που είχε μπει μέσα στο κοτέτσι και έτρωγε το φαγητό που προορίζονταν για τις κότες.

 

Κάτοικος της Εύβοιας πήγε στο κοτέτσι του για να μαζέψει τα αυγά του και έπαθε σοκ με αυτό που είδε, το οποίο και θα θυμάται για μια ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Αuτό το ζώο δεν μπορεί ποτέ να κοιτάξει ψηλά και να δει τον ουρανό γι’ αυτόν τον λόγο

 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είδε ένα μαύρο πλάσμα που είχε μπει μέσα στο κοτέτσι και έτρωγε το φαγητό που προορίζονταν για τις κότες.

Πρόκειται για ένα πλάσμα δεν ήταν καθόλου φοβισμένο και δεν έδειχνε να αντιδρά αλλά συνέχισε κανονικά να τρώει κανονικά την τροφή των πτηνών. Στο κοτέτσι του βρήκε ένα αγριογούρουνο που έκανε την επέλαση του σε περιοχή της Κύμης.

 

Όπως θα δείτε και εσείς, προκειμένου να βρει φαγητό δεν δίστασε να μπει σε κοτέτσι αφήνοντας άφωνο τον κάτοικο σύμφωνα με το evianews.gr.

Διαβάστε Επίσης  Βίντεο:«Συγκινητικός αποχαιρετισμός: Η στιγμή του εγγονού με την γιαγιά του που έγινε viral»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *