Τα ζώδια που αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι

 

Τα ζώδια που αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι

Τα ζώδια που αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι

 

Και δεν προσπαθούν να τον αλλάξουν.

Όταν σκεφτόμαστε το πρόσωπο που μπορεί να ερωτευτούμε μια μέρα, οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να οραματιζόμαστε έναν τέλειο ονειρεμένο σύντροφο που φέρνει μια σειρά από γοητευτικές ιδιότητες στο τραπέζι της σχέσης.

Κάποια ζώδια, όμως, προτιμούν να μην πλάθουν στο μυαλό τους μια λίστα με ιδανικά χαρακτηριστικά και εκτιμούν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, όπως ακριβώς είναι.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι σπάνια ερωτεύονται κάποιον που τους μοιάζει ακριβώς. Είναι άνθρωποι που τείνουν να προσελκύουν ανθρώπους που τους προκαλούν με συναρπαστικούς τρόπους. Τους αρέσει να αγκαλιάζουν και να γιορτάζουν τις διαφορές μεταξύ αυτών και του συντρόφου τους.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 10 Σεπτεμβρίου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατά τη γνώμη των Ταύρων, αυτές οι διαφορές προσθέτουν πλούτο στη σχέση, γι’ αυτό εκτιμούν τις προοπτικές του συντρόφου τους, εκτιμώντας τον παράλληλα γι’ αυτό που είναι.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αναγνωρίζουν ότι όλοι έχουν ατέλειες, είτε πρόκειται για τους δασκάλους τους, είτε για τους κολλητούς τους, είτε για τους γονείς τους, είτε ακόμη και για τον έρωτά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουν τους δικούς τους γονείς ως υπερήρωες ούτε εξιδανικεύουν τους εραστές τους ανεβάζοντάς τους σε βάθρο. Έτσι, όταν βγαίνουν σε ραντεβού ως ενήλικες, θέτουν ρεαλιστικές προσδοκίες και μαθαίνουν να αποδέχονται τους ανθρώπους όπως είναι.

Παρ’ όλα αυτά, αποδέχονται ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, οπότε είναι ανοιχτοί στο να μεγαλώσουν μαζί με το ταίρι τους, να εξελιχθούν και να αλλάξουν μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Το ιδανικό νυφικό για το ζώδιό σου!

 

Ιχθύς

Ως ονειροπόλοι, οι Ιχθύς, περνούν πολλά χρόνια κάνοντας όνειρα για τον σύντροφο που μπορεί να συναντήσουν κάποια μέρα. Ίσως γι’ αυτό πολλοί από αυτούς αρέσκονται να βγαίνουν με ανθρώπους που είναι όμορφοι από μέσα προς τα έξω, αντί να αναζητούν απλώς τη σωματική έλξη. Επιπλέον, ελπίζουν ότι θα προσφέρουν στον αγαπημένο τους άνευ όρων αγάπη, ενώ παράλληλα αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την οικειότητα μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου, τους αρέσει να προσέχουν την παρούσα στιγμή και να εκτιμούν τα τρέχοντα προσόντα του συντρόφου τους αντί να τον πιέζουν να αλλά

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *