Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα»

 

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα»

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα»

 

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην αυστηρότητα που βγάζει στο πρόσωπο της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά στις συνεργασίες τους.

Για τον λόγο που έχουν διαφορά καμαρίνια με τη σύζυγό του στο θέατρο αλλά και τις παρατηρήσεις που της κάνει, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Με την σύζυγό μου δεν είμαστε στο ίδιο καμαρίνι, στο θέατρο είμαστε συνάδελφοι.

Η Έλενα θέλει τον χώρο της, να βαφτεί, να ακούσει μουσική. Βγαίνοντας στην σκηνή περνάω από το καμαρίνι της Έλενας. Βγαίνει μου δίνει ένα φιλί και μετά βγαίνω. Κάνω παρατηρήσεις σε όλους τους ηθοποιούς μεταξύ αυτών και στην Έλενα. Δεν αλλάζει κάτι. Μου λέει πως είμαι πιο αυστηρός μαζί της αλλά έχω πιο πολλές απαιτήσεις από εκείνη».

Διαβάστε Επίσης  Θανάσης Ευθυμιάδης: Η απάντηση για το πώς βιοπορίζεται σήμερα

Αναφορικά με τα πρόσωπα που σατιρίζει, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε: «Δεν με νοιάζει αν ακούσω κάποιο αρνητικό σχόλιο γιατί δεν κάνω κάτι κακό. Κάνω αναπαράσταση της πραγματικότητας, αυτό είναι και το θέατρο.

 

Μάρκος Σεφερλής: «Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα»

Δεν επινοώ τις φιγούρες που ενσαρκώνω, τις βλέπω. Θα «ακούσουμε» Κασσελάκη, δεν θα δούμε. Δεν εξαρτώμαι από καμία κυβέρνηση τόσα χρόνια ή πολιτικούς. Κάνω αναφορές για όλους. Τον Κασσελάκη δεν θα τον κάνω, γιατί δεν έχω κάποιον λόγο να τον κάνω, τα έχει κάνει όλα μόνος του, δεν ξέρεις από πού να τον πιάσεις.

Κάνω και τον Καραγκιόζη που μου τον ζήτησαν και κάνω ένα πολύ συγκινητικό μονόλογο με το Κολλητήρι που εστιάζει στην κοινωνικοπολιτική κατάσταση και στη σχέση του γονιού με το παιδί.

Επέλεξα για πολλούς λόγους τον καραγκιόζη που είναι ένας λαϊκός ήρωας. Δεν κάνω κηρύγματα όπως κάποιοι άλλοι που κάνουν σάτιρα. Δεν βγαίνω να κάνω τον έξυπνο, δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα, όλα είναι λόγια ψυχής. Με έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου μου, με έχει κάνει να βλέπω διαφορετικά τον κόσμο».

Διαβάστε Επίσης  Σοφία Φιλιππίδου: «Είπα στη μητέρα μου ότι έχω πρεμιέρα στην Επίδαυρο & μου είπε, εμείς πεθαίνουμε!»

Σε άλλο σημείο ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της καριέρας του λέγοντας: «Καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου, υπήρχαν στιγμές που πόνεσα, που έγινα πιο δυνατός και ξανασηκώθηκα. Τα πρώτα χρόνια του Δελφιναρίου τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα ήθελα, πιέστηκα και εγώ και η Έλενα, και ο γιος μας ο Χάρης.

Ήταν βουνό όχι λόφος. Τα καταφέραμε όμως και το ανεβήκαμε. Είμαι καλλιτέχνης και όχι επιχειρηματικό μυαλό. Η Έλενα γνωρίζει πως αν μου μπει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξεις γνώμη. Δεν είμαι επιχειρηματίας, κάνω τον επιχειρηματία γιατί κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτό που έχω στο μυαλό μου».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *