Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη: Χώρισα με τον άντρα μου, γιατί…

 

Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη: Χώρισα με τον άντρα μου, γιατί...

Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη: Χώρισα με τον άντρα μου, γιατί…

 

H Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, «Καλύτερα αργά» και δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που χώρισε από τον σύζυγό της.

Αρχικά ανέφερε:

«Χώρισα με τον άντρα μου γιατί είχαμε 7 χρόνια διαφορά, ήταν επτά χρόνια μεγαλύτερός μου. Με το που γέννησα το παιδί, το οποίο δε το έκανα αμέσως, πέρασαν επτά χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι και άλλα δυο που ήμασταν μαζί πριν μέχρι να έρθει το παιδί.

Το παιδί ήταν καταλύτης στη σχέση. Ο άντρας μου είχε ακόμα τη διάθεση του να βγαίνει, του ξενυχτιού, ήταν και αρκετά μποέμ σαν άνθρωπος.»!

Διαβάστε Επίσης  Μαρία Χούκλη: Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η διαδικτυακή «εξαφάνιση»

Και πρόσθεσε η ηθοποιός:

«Εγώ ήμουν πιο μεγάλη, πιο αφιερωμένη στο παιδί, με το που γεννήθηκε το παιδί για μένα δεν υπήρχε τίποτα. Τον παραμέλησα τον άντρα μου, τα πάντα παραμέλησα για το παιδί.

Εκτός από τη δουλειά, την οποία επίσης έκανα με μέτρο μετά το παιδί. Έκανα μια δουλειά για να μπορώ να βλέπω το παιδί. Δε μου μεγάλωσαν το παιδί ξένες γυναίκες. Ήμουν εγώ και η μαμά μου».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν έλειπα εγώ, ήταν η μαμά μου. Με το που έμπαινα στο σπίτι εγώ, έφευγε εκείνη. Είχε την άποψη ότι δε πρέπει να είμαστε στα σπίτια των παιδιών. Με τον άντρα μου κράτησα πολύ καλές σχέσεις,

Διαβάστε Επίσης  Χρήστος Μάστορας: Η Πρώτη φωτογραφία σαν Στέλιος Καζαντζίδης

Μπορεί να χωρίσαμε και να πήραμε διαζύγιο αλλά ουσιαστικά δε χωρίσαμε ποτέ. Πάντα ήθελα το καλό του. Και να παντρευόταν θα ήμουν χαρούμενη.,,, Η μόνη μας διαφορά ήταν αυτή της ηλικίας και το ότι πέρασε μια δεκαετία σχεδόν μέχρι να έρθει το παιδί.

Αν το παιδί ερχόταν νωρίτερα, ίσως να μην είχαμε χωρίσει ποτέ με τον Γιάννη. Ήμουν 39 χρονών όταν ήρθε το παιδί, ήθελα να βιώσω τη μητρότητα. Το έκανα πολύ συνειδητά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *