Εμμανουέλα Αλεξίου:Η σεναριογράφος του Σασμού εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Μαθιό & δίνει super spoiler

 

Εμμανουέλα Αλεξίου:Η σεναριογράφος του Σασμού εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Μαθιό & δίνει super spoiler

Εμμανουέλα Αλεξίου:Η σεναριογράφος του Σασμού εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Μαθιό & δίνει super spoiler

 

H Εμμανουέλα Αλεξίου που βρισκόταν στο team των σεναριογράφων του Σασμού, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για το μεγάλο φινάλε της σειράς που έρχεται με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα!

«Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη» λέει η σεναριογράφος.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα στις 21:00, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και δίνει spoiler! Διαβάστε τι είπε:Για το Σασμό: «Τελειώνει στην ακμή του».

Για το Μαθιό: «Οι τηλεθεατές αγάπησαν το Σασμό πάρα πάρα πολύ. Αγάπησαν μία σειρά στην οποία, στο 10ο επεισόδιο του α’ κύκλου, ο Μαθιός σκοτώνει έναν πρωταγωνιστή, τον Στεφανή, στο 70ο επεισόδιο σκοτώνεται ένας λατρεμένος ήρωας, ο Πέτρος, πολύ πολύ αγαπητός και πολύ άδικα και στο φινάλε σκοτώνεται και ο Άγγελος.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ανακαλύπτουν Τον Δολοφόνο! Εξελίξεις Στην Σειρά …

Πρόκειται για μια σύγχρονη τραγωδία. Δεν είναι δυνατόν στο τέλος, όλοι χαρούμενοι, να κάνουμε γλέντια, γάμους και να μην έχει υπάρχει απώλεια… Ο Μαθιός θυσιάστηκε. Έγινε ήρωας. Εάν ο Μαθιός δεν πέθαινε, δε θα γινόταν σασμός. Δε θα γινόταν ειρήνη».

Για την Καλλιόπη και τον Αστέρη: «Η Καλλιόπη χάνει το παιδί της, ο Αστέρης χάνει τον αδελφό του. Πέφτει στην πλάτη του Αστέρη να αποφασίσει (για το εάν θα χυθεί άλλο αίμα)».

Για το φινάλε: «Αυτό που βλέπουμε και στο δραματικό κομμάτι αλλά και στο happy end της σειράς είναι το εθιμοτυπικό της Κρήτης … Επίσης έχουμε καλλιτεχνικές εκπλήξεις. Γιατί στο φινάλε, στο τελευταίο επεισόδιο, έχουμε κάποιες τραγουδιστικές παρουσίες που δεν τις περιμένει ο τηλεθεατής».

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Ο Αχιλλέας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Για τον Αστέρη και την Αργυρώ: «Θα δικαιώσουμε τον Αστέρη και την Αργυρώ στο φινάλε. Τι περιμένει ο τηλεθεατής 3 χρόνια; Να παντρευτούν! Εκτός από αυτή τη δικαίωση που περιμένουν οι τηλεθεατές, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ καλό που θα συμβεί στον Αστέρη και την Αργυρώ».

Για τη σχέση της με τη σειρά: «Αγάπησα πάρα πολύ αυτή τη σειρά».Για το Σασμό: «Αυτή η σειρά, εάν έγινε σειρά φαινόμενο κι εάν αγαπήθηκε πάρα πολύ, είναι γιατί αγαπήθηκε , κατ΄αρχάς, από εκείνους που τη δημιούργησαν».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *