Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ο καθένας θα πληρώσει για τις επιλογές του»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ο καθένας θα πληρώσει για τις επιλογές του»

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ο καθένας θα πληρώσει για τις επιλογές του»

 

Πλησιάζοντας το τέλος της δραματικής σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας» ο Βαγγέλης Ψωμάς, που υποδύεται τον επιστάτη του Γιωργίκη Προβιού, τον Λεοντίου μίλησε για τη σειρά.

 

«Είναι σαν ένα αυτόματο μηχάνημα το οποίο δέχεται εντολές και τις εκτελεί»

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός περισσότερο από το θεατρικό σανίδι και ο οποίος φέτος μας χάρισε μια ακόμη δυνατή ερμηνεία στο «Προξενιό της Ιουλίας» αναφέρθηκε στη σειρά σε μια συνέντευξή του λέγοντας ότι το ταξίδι αυτό ήταν υπέροχο και πως όλοι οι ηθοποιοί έδεσαν από την πρώτη στιγμή.

«Κρατάω την ωραία ατμόσφαιρα, τους καλούς συναδέλφους και την υπέροχη συνεργασία με τους σκηνοθέτες και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες» είπε και συνέχισε «Η πένα του Νίκου Απειρανθίτη έφτιαξε χαρακτήρες με σάρκα και αίμα και κάποιοι μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά κατάφερε όλοι να έχουν κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Γεράσιμος πιάνει τον ρουφιάνο: «Σε έπιασα πουλάκι μου»

Οι περισσότεροι είναι ύποπτοι για τον φόνο του Γιωργίκη και θα μπορούσαν να του έχουν δώσει τη χαριστική μαχαιριά. Πλέον εδώ που έχει φτάσει η ιστορία, είναι σαν εκείνη του Όριεντ Εξπρές της Αγκάθα Κρίστι όπου όλοι είναι πιθανοί δολοφόνοι και μάλιστα δικαιολογημένα».

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ο καθένας θα πληρώσει για τις επιλογές του»

Αναφερόμενος στον ρόλο του στο «Προξενιό της Ιουλίας» είπε ότι ο Λεοντίου είναι πιστός και κοιτάζει τη δουλειά του. «Είναι σαν ένα αυτόματο μηχάνημα το οποίο δέχεται εντολές και τις εκτελεί. Γνωρίζει περισσότερα από όσα λέει, αλλά δεν είναι αρκετά σίγουρος. Κάνει ό,τι μπορεί στο μέτρο που μπορεί με αυτά που πιστεύει και με τον τρόπο που είναι μεγαλωμένος».

Επίσης μίλησε για τη Δέσπω, την ανιψιά του Λεοντίου, η οποία είναι ματαιόδοξη και θέλει να γίνει κυρία Προβιού. «Θέλει την εύκολη ζωή και τη διεκδικεί και καλά κάνει. Το θέμα είναι πώς το κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαθιός: «Κατέδωσε με Μανόλη, να λυτρωθούμε και οι δυο»

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να παλέψει για το καλύτερο. Δεν λέω ότι είναι άμοιρη ευθυνών. Είναι χωμένη μέχρι το κεφάλι στο δηλητήριο, αλλά το κίνητρό της είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Ο θείος της τής λέει αυτό που πρέπει κι από εκεί και πέρα δεν ανακατεύεται».

Στο τέλος ο Λεοντίου πηγαίνει τις ανιψιές του με το ζόρι στο νοσοκομείο γιατί η Δέσπω είναι έγκυος και δεν πρέπει φέρει στον κόσμο το παιδί του Γιωργίκη. Την έχει πάει για να το ρίξει. Το κάνει για να την προστατεύσει.

Άραγε τελικά θα το ρίξει;

Τέλος αναφερόμενος στο φινάλε, είπε «Ο καθένας με τις πράξεις του, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, θα πληρώσει για τις επιλογές του…».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *