Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

 

Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

Σασμός – Το αντίο του Γεροντιδάκη: «Το τέλος ήρθε, εις το επανιδείν»

 

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός, μετά από τρία χρόνια και γι’ αυτό ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του.

Η σειρά έριξε αυλαία με ένα μεγάλο γλέντι και όλοι οι ήρωες αποφάσισαν να κάνουν πράγματι σασμό και να βάλουν τέλος στην βεντέτα που στέρησε την ζωή τόσων ανθρώπων.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας 3/10 – 7/10

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Γιώργο βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Θεοδώρας και μετά από πολλά εμπόδια είναι μαζί περιμένοντας το μωράκι τους. Ο ίδιος λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε τη σειρά στην οποία συμμετείχε τις δύο τελευταίες σεζόν.

«Αυτή η ιστορία από πόνο είχε χορτάσει ,όμως στο τέλος κέρδιζε η αγάπη για ζωή ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή ,στους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που εργάστηκαν 3 χρόνια αδιάκοπα για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα .

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ορμάει να χτυπήσει την Αρετή

 

 

Το τέλος ήρθε όμως .. Εις το επανιδείν ..!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιώργος Γεροντιδάκης για το τέλος του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *