Η Γη της Ελιάς: Την σώζει ο Κουράκος παρά τρίχα, και…

 

Η Γη της Ελιάς: Την σώζει ο Κουράκος παρά τρίχα, και…

Η Γη της Ελιάς: Την σώζει ο Κουράκος παρά τρίχα, και…

 

Η Αριάδνη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της όπως βλέπουμε στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ενώ ο Γιώργης πολλές φορές βρίσκεται δίπλα της.

 

Η Αριάδνη πολλές φορές περνά την ώρα της με τον Κουράκο, καθώς και οι δυο συνειδητοποιούν ότι έχουν αρκετά κοινά. Και οι δυο πληγωμένοι από τις σχέσεις τους, προσπαθούν να διαχειριστούν τη μοναξιά τους και έτσι κάνουν παρέα σε φιλικό επίπεδο, τουλάχιστον αρχικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ξεκινά άγριο καυγά στη μέση του δρόμου

Κάποια στιγμή η Αριάδνη παραλίγο να πέσει θύμα ληστείας. Ευτυχώς για καλή της τύχη ο Κουράκος επεμβαίνει και τη γλιτώνει από τα χειρότερα. Η Γη της Ελιάς: Την σώζει ο Κουράκος παρά τρίχα, και…

Μάλιστα όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Αριάδνη είναι σοκαρισμένη από το γεγονός και έτσι αφήνεται στη φροντίδα που της προσφέρει ο Γιώργης. Η κοπέλα που ακόμα είναι βαθιά πληγωμένη από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, έρχεται κοντά με τον Κουράκο και δέχεται την αγκαλιά του και όσα της προσφέρει εκείνος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αποχώρηση βόμβα: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει

Βέβαια ο ερχομός της κόρης του Τζον, της γοητευτικής Νάνσυς ταράζει τα νερά, κάνοντας την καρδιά δυο ηρώων της σειράς να χτυπά δυνατά. Η Νάνσυ όπως θα δούμε δεν θα αφήσει αδιάφορο ούτε τον Μάνο, αλλά ούτε και τον Γιώργη.

Άραγε θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά ή ο Κουράκος θα προτιμήσει την Αριάδνη;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *