Το Ναυάγιο: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

 

Το Ναυάγιο: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Το Ναυάγιο: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

 

Η σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται άκρως συνταρακτικό.

Θα πάρει ο κάθε ρόλος αυτό που του αξίζει;

Αρχικά, η Στέλλα θέλοντας να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το παιδί της που νιώθει πως είναι ζωντανό έρχεται σε επαφή με τη Μαριάννα την μαία της, η οποία και της αποκαλύπτει το παιχνίδι που έστησε ο Σάββας με τον Ιπποκράτη πίσω από την πλάτη της για να πάρουν το παιδί της Ειρήνης και να το δώσουν σε εκείνη.

Η αλήθεια την συγκλονίζει και δε διστάζει να βγάλει από τη ζωή της ακόμα και τον ίδιο της τον πατέρα.

Η Ειρήνη επιτέλους αγκαλιάζει το παιδί της και νιώθει ευλογημένη ενώ παιδί της αισθάνεται και τον Ορφέα που παίρνει την πλήρη επιμέλεια του.

Στο μεταξύ, το άψυχο σώμα της Κλαίρης να βρεθεί στον κήπο κάτω από τις τριανταφυλλιές ενώ της Ευγενίας στη θάλασσα και λίγο αργότερα η αστυνομία θα πάει στο σπίτι του Ιπποκράτη για να τον συλλάβει.

Διαβάστε Επίσης  Στην τελική ευθεία για τον επίλογο του «Σασμού» - Το συγκλονιστικό τρέιλερ

Εκείνος έχοντας την Ειρήνη όμηρό του και το πιστόλι του στον κρόταφο της πανικοβάλλεται και τελικά τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Η Ειρήνη θα συνεχίσει τη ζωή του στο πλευρό του Πέτρου, έχοντας πάντα τον Ορφέα κοντά της.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα μετά τον θάνατο του Κυριάκου θα μάθει πως το παιδί που γέννησε ήτανε νεκρό και πως ο πατέρας της φρόντισε να της δοθεί το μωρό μιας άλλης γυναίκας προκειμένου να μην πληγωθεί περισσότερο.

Το σοκ για εκείνη θα είναι μεγάλο όμως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο όταν διαπιστώσει πως είναι έγκυος από το νέο της σύντροφο. Το ζευγάρι παντρεύεται και το παιδί που έρχεται ολοκληρώνει τον έρωτά τους ενώ τους κάνει να μείνουν προσηλωμένοι μόνο στα καλά που είναι μπροστά τους.

Επίσης, παρά τις προσπάθειες του Μιλτιάδη Παντελίδη ο Αργύρης Βασιλείου δεν θα αποφύγει τελικά την φυλακή και η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι ομόφωνη πως είναι ένοχος για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν το Φοίνιξ και κατά συνέπεια για τους θανάτους των δεκάδων επιβατών.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ με την Αφροδίτη Λιάντου

Οι προσπάθειες όμως του Μιλτιάδη δεν θα σταματήσουν ούτε τη στιγμή που θα περάσουν χειροπέδες στον πελάτη του και θα πει το στον Βασιλείου να προσποιηθεί καρδιακό επεισόδιο προκειμένου οι δικαστές να φανούν πιο ελαστικοί μαζί του, ωστόσο και πάλι η κατάσταση δεν θα αλλάξει υπέρ του.

Η Αλίκη, όταν βγει απόφαση υπέρ των θυμάτων, μπαίνει στη διαδικασία να κάνει έκτρωση για να απαλλαγεί από το δικηγόρο και ο Γιώργης δεν θα αργήσει να καταλάβει πως ο έρωτας της για εκείνον ήταν πραγματικός. Έτσι μένουν μαζί και ξεκινούν μία καινούργια ζωή από το μηδέν.

Η Λίνα και ο Μάκης αποφασίζουν να φύγουν μακριά χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα και παντρεύονται με κουμπάρα την κυρία Χριστίνα το ζευγάρι παντρεύεται και σχεδόν στα κρυφά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *