Το Ναυάγιο – Σήμερα 11/6: Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη

 

Το Ναυάγιο – Σήμερα 11/6: Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη

Το Ναυάγιο – Σήμερα 11/6: Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη

 

Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς “Ναυάγιο” απόψε 11/6 με την Ειρήνη να ανεβαίνει στο βήμα και να καταθέτει υπέρ του Μιχάλη.

Την ίδια ώρα, η δίκη έχει ξεκινήσει και η Αλίκη κρυφακούει τον Παντελίδη να μιλάει για ένα σοβαρό στοιχείο και καλεί τον Καλλέργη και τα θύματα να ψάξουν.

Όλες οι εξελίξεις απόψε 11/6 στο Ναυάγιο

Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έφτασε. Η Σοφούλα, όμως, βρίσκεται στο δικαστήριο και ο Πέτρος το σκάει για να μην καταλήξει στη φυλακή. Η Ειρήνη είναι η μόνη που μπορεί να υπερασπιστεί τον Μιχάλη, μετά τη φυγή του Πέτρου, και είναι αποφασισμένη να το κάνει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πάει κόντρα στον Ιπποκράτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: Η Καλλιόπη πνίγει τη Βασιλική

Ο Παντελίδης με τον Βασιλείου έρχονται σε δύσκολη θέση, καθώς βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία που τους καίνε.

Η Αλίκη μεταφέρει στον Καλλέργη μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που άκουσε, ενώ ο Γιώργης κάνει μια ακόμα προσπάθεια να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο της με τον Παντελίδη.

Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης συνήλθε και περιμένει τα χειρότερα. Ο Ιπποκράτης ξεσπάει την οργή του στην Ειρήνη κι ο Πέτρος της ζητάει να φύγει από το σπίτι με ή χωρίς τον Ορφέα. Το Ναυάγιο – Σήμερα 11/6: Η Ειρήνη καταθέτει υπέρ του Μιχάλη

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *